Bulharsko - kam - 2 dospělí?
Více v komentu, díky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Jana b. (fehofka) ID 93304 (6.7.2021, 19:14)
Byla jsem s dcerou v Nessebaru a moc se nám tam líbilo.Je to kousek do historického města a stejný kousek na Slunečné pobřeží.Jezdí tam na obě strany vláček,takže když se vám nebude chtít pěšky,můžete se za pár drobných nechat povozit.My chodili pěšky.Jestli můžu doporučit hotel hned u pláže tak by to byl MPM Arsena hotel.My byli v jiném,který byl dál od pláže a litovala jsem,když jsme si museli pokaždé platit lehátka a slunečník.Co se týče vln,byly dost časté,takže jsme se pořádně vykoupali za celý týden jen třikrát..

ODPOVĚDĚT
Kateřina N. (noe) ID 12241 (29.6.2021, 11:28)
Nám se líbilo v Primorsku,velké město na courání a dlouhá pláž,krásné čisté moře.Plno restaurací a jídla úžasné.Byly jsme bez stravy a vyhovovalo nám to.Nesebr cca 6let zpátky město hezké ,ale celkem špinavé,ale mohlo se zněnit,moře mi taky nepřišlo moc pěkné.Bydleli jsme tedy v Ravdě tam to celkem šlo,ale za mě Primorsko top.

ODPOVĚDĚT
Věra M. (veramarysa) ID 163349 (1.7.2021, 18:49)
Taky jsme byli v Primorsku a také spokojenost.

ODPOVĚDĚT
Lenka R. (lenkac) ID 464, mimibazar.cz/lenkac (29.6.2021, 9:50)
Loni v září jsme byli na Zlatých piskach skoro sami, hotel na pláži. Výletů do okolí se nabízelo dost

ODPOVĚDĚT
Lucie B. (Leeroo) ID 597059 (29.6.2021, 7:03)
Přemýšlím, že bychom letos zkusili Bulharsko. Jsme jen 2 dospělí. Chceme hodně odpočinkovou dovolenou. Tedy moje představa je pěkný hotel u pláže (max 200m) a večer procházky, kde se dá kouknout na nějakou památku, kostelík, žádné výpravy s batohem, fakt potřebuji oddych... Stačila by mi v hotelu snídaně a večeře venku v restauracích. Recenzí je spousta a jsou dost protichůdné. Když už něco vyberu jinde to pohaní.

Líbí se mi hotel Azalia nebo Astor Garden - Sv. Konstantin, ale trochu se bojím, že tam není moc kam jít a že je to opravdu na all in a jen se válet u moře.
Pak se mi líbí Nesebar ale nedokážu vybrat hotel. Ráda bych něco blízko starého Nesebaru, aby se bylo kam projít. Určitě nechci někde chytat MHD a jezdit na výlety busem. Jo a v Nesebaru se mi teda fakt líbí aquapark :-D

Mám ráda moře, líbí se mi vlny, ale na koupání, ne na vlajku :-)

Nemáte někdo tip?

Moc děkuji (F)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 56811 (1.7.2021, 20:19)
S dcerou letím do hotelu Azalia. Slečna v cestovce mi ho doporučila, v květnu objížděla hotely v Bulharsku a tenhle, že se jí líbil. Ukazovala mi i videa, co tam sama natočila na mobil. Pak mi doporučila ještě jeden hotel, ale já už zapomněla, který to byl ... Co se týče těch výletů nebo procházek, tak to nevím, já tam plánuji jen nějaké výlety, co bude organizovat cestovka. Jinak teda taky nevím, co od Bulharska očekávat, byla jsem tam jako dítě ještě před revolucí a od té doby ne. Ale říkám si, že dcera alespoň uvidí Černé moře ...

ODPOVĚDĚT