Dekorativní kosmetika z drogerie
Chtěla bych se začít líčit (používám jen řasenku a tužku na oči). Prosím o doporučení konkrétní značky kosmetiky z drogerie (cena x kvalita). Jde mi o korektor, rozjasnovač, pudr, bázi pod oční stíny. Make-up snad ani nechci, snad jen BB krém...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (23.1.2022, 18:19)
Jako bázi doporučuji color tatoo od Maybeline. je to sice uz zbavené, ale ta svěle zlatá se dá přehodit jakýmkolív stínem a drží jako přibitá. Mám mastná víčka a jedině toto mi funguje. Pudr mi stačí NYC nebo Catrice transparentní a korektor nepoužívám, ale hodně moc je vychvalovaný od Catrice Camouflage.
Píšu schválně levné drogerkové značky, recenze čerpám od blogerek, které se tím leta zabývají.
Řasenky nemám ráda mokré, které slepují a dělají takové ty nepřirozené řasy. Vyhovují mi od maybeline, řeším druh kartáčku, ale to si musíte vyzkoušet sama. (Y)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (22.1.2022, 7:31)
Nedá se určit jedna značka, musíte sama zkoušet, co vaší pleti sedne. Například nový super lehoučký makeup má teď Loreal, řasenku používám Miss Sporty, rtěnky má skvělé Rimmel a krásnou tvářenku mám od Essence. Gel na obočí mám taky od Rimmel a bronzer od Max Factor.

ODPOVĚDĚT
Pavlína P. (pajaakaja) ID 89388 (21.1.2022, 22:53)
Myslim, ze si to musite vyzkoušet, co Vam sedne. Ja mam treba rada makeup Loreal, ale ostatní dekorativní kosmetiku mam od jinych značek.

ODPOVĚDĚT