Anglie v říjnu
Mohu poprosit o tipy co sebou do Anglie? Dcera pojede se školou až ke konci října. Prý tam bývá dost proměnlivé počasí. Takže váhám co dceři pak pořídit za oblečení. Jestli vydrží v softshellové bundě nebo raději teplejší. dál. kom.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Helena Č. (Helena3) ID 46903, mimibazar.cz/helena3 (11.6.2023, 14:04)
Syn zije v Londyne a rika, ze mit v 1.den tri rocni obdobi neni nic neobvykleho. My kdyz za nim jezdime (ne letni prazdniny), tak mame vzdy nepromakavou bundu s kapuci, rychle schnouci kalhoty.
Jeste bych ji poridila termotriko s dlouhym rukavem. V rijnu bude chlapneji.
Jinak hotovost mit dcera vubec nemusi, i wc je na kartu.

ODPOVĚDĚT
Helena H. (EllieH) ID 114587, mimibazar.cz/ellieh (2.5.2023, 18:57)
Ve čtvrtek jsem se vrátila z Londýna. Počasí jako u nás. Takže s sebou to, co nosí normálně na podzim. Nějakou lehčí bundu. Pojedou na poznávačku, takže určitě něco pohodlného na cestování, power banku nebo adaptér do anglické zásuvky na nabíjení mobilu. Kdyby cestovali metrem nebo MHD, je lepší mít kartu. Celkově placení kartou je lepší, jestli má studentskou. Jinak mě nic nenapadá.

ODPOVĚDĚT
Hana S. (Simetka) ID 283567, mimibazar.cz/simetka (2.5.2023, 16:51)
Nevím zda raději pořídit i softshellové kalhoty nebo něco podobného. Nikdy jsem tam nebyla, takže fakt netuším co jí dát. Máme dost času, jede tam až v říjnu, ale zjišťuji s předstihem. A máte ještě nějaké tipy co jí dát sebou, co by mohla potřebovat? Děkuji

ODPOVĚDĚT