8 měsíců
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Nikol S. (wWendy) ID 57727 (31.10.2007, 18:27)
Jééé děkuju za odpověd (F)jeto moc hezkýýýý (L)týýý jo toych vám klidně pěkla ;-)tejka zrovna sem si vymyslela novou buchtu,tak jí zkouším a zatím vše v pohodě :-Dvííte já ani nikdy nebyla na takový to"užívání"mám stálýho přítele juž 1rok a 2měsícea sem děsně štastná...tedy alekoukám,že miminko jak bere tak doplnuje síly (smich)a neříkejte,že vám pečení nejde určitě ano....koukala sem a máte taky moc zajmavý recepty (clamp)přeji moc krásný večer a já jduhlídat buchtu a uklidit ;-) ;-)apozdrawujte svoji klášnou malou slečnu (F) :-P

ODPOVĚDĚT
Ludmila O. (fujavicka) ID 51363 (31.10.2007, 20:03)
Přítele vám moc přeji. (pusa) (pusa) (pusa)je důležité mít někoho blízkého kromě rodičů. Já jsem taky v tomhle věku měla přítele a žila jsem s ním 10 let ;-) ;-), dokonce jsme se vzali, ale zřejmě jsme si nebyli souzeni. +o(. Teď mám už 3 roky jiného a s ním tuto krásnou slečku. (child9) (child9) (child9). Miminko rozhodně síly doplňuje a skutečně změní celý život od základů. (dest) (zima) (plaz)je jako počasí. Jestli budete mít chut vyzkoušejte ty rumové rohlíčky (jidlo) (jidlo)josu opravdu vynikající. Doufám že se buchta povedla (zajic) a pošmáknete si. A hned ji dejte do receptů, ať máme taky nějakou inspiraci. (child9)děkuje za pozdrav, právě jí mám na klíně (mamca) (mamca). (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Nikol S. (wWendy) ID 57727 (30.10.2007, 21:47)
Jééééééé ted se uplně červenám ;-)to je od vás moc hezoušký co ste napsala (L) (F)děkuji moooc....a prosím neděkujte,není vůbec proč [A] (L)víííte já sem zapomněla napsat takovou drobnost no.........víte já ještě mít miminko určitě nebudu,,,,mě je teprve 17 :-)jeto asi divný,že sem tu přihlášená,ale já se učím kuchařem.číšníkem a vaření a pečení a vše okolo vážně hrozně zbožnuju ^o)i když v17 letech je to divný,ale já vařím a peču ráda a s láskou a hlavně propřítele a rodiče a blízký (pusa)ale taky kukám maminkám na nějaký fotečky a vašeholčička je krásná.věřím,že je to nádherný být mamčaa určitě až budu mít svoje miminko,tak si ho budu plně užívat-všechny maminky tady o svých malinkých mluví nádherně a je vidět,že člověk má hned jiný a důležitější smysl života,když má děti (L)tak moc děkuji a omlouvám se za slohovku ;-) ;-) (L)

ODPOVĚDĚT
Ludmila O. (fujavicka) ID 51363 (30.10.2007, 23:35)
koukala jsem, že jste od kolína, škoda, že je to tak (skolak)daleko, mohla by jste mi něco péct, já to sice zkouším, ale moc mi to nejde, a s tím malým (X)torpédem, se to taky moc nedá :-D :-D. A dětí si užijete, jen se nebojte, zatím si pořádně užívejte at máte na co vzpomínat ;-) ;-) ;-). Já si taky malé užívám, ale někdy jsem ráda, když konečně večer usne. Za slohovku (L) (L) (L)moc díky, opravdu jste mě moc potěšila, jste (child1) (child1).je moc hezké číst takové věci. (flower) (hello) (mamca) (mamca) (mamca)

ODPOVĚDĚT
Nikol S. (wWendy) ID 57727 (28.10.2007, 0:07)
jůůůůůůů,vaše malá je jako andíleeeek [A]máte krásné fotečky a opravdu krásnou holčičku (child6)já teda maminka nejsem ;-) :-) ale děti a miminka mám fakt strašně rááda...jak máte svojí barunku vyfocenou jako miminko,tak to je upa moc roztomilounká.......snad se nezlobíte za komentář *-)a jestli ano,tak se vám omlouvám (F)

ODPOVĚDĚT
Ludmila O. (fujavicka) ID 51363 (28.10.2007, 13:06)
Vůbec nevím za co by jste se měla omlouvat, je to moc krásný komentář, ani nevíte, jakou jste mi udělala radost, (child9)je opravdu andílek, právě spinká, ale jak se vzbudí, tak jí vyraší růžky. (mamca)Moc vám děkuji za krásný komentář (L) (L) (L) (L)a věřím, že i vy budete brzy maminka (mamca). Je to opravdu to nejkrásnější. (child1)

ODPOVĚDĚT