.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Andrea H. (Andynka) ID 5498, mimibazar.cz/andynka (7.8.2007, 22:46)
Dominičko, moc Ti to sluší, náderná vážková princezna. A jak tak koukám, byly jste v Egyptě a dokonce v Hurghadě ??? Jak se Vám tam líbilo ??? My se tam chystáme v září a už se nemůžeme dočkat, ale trochu se obávám toho cestování a pobytu s dvěma malými dětmi.
Mějte se krásně (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Šárka M. (werdelka) ID 20083 (8.8.2007, 17:09)
Andrei, děkujeme za pochvalu naší (*). jak jste se ptala jak se nám líbilo, tak strašně moc, mě se nechtělo vůbec domů. Malá to zvládala úplně suprově, to spíš já, postihli mě tam střevní potíže, ale ustála jsem to a jestli máte také takové problémy, tak mohu doporučit aby jste hned po příjezdu do egypta koupila jejich léky pro posílení organismu, rozhodně nenakupujte nic v čechách, to jsem měla a bylo to jen vyhození peněz, nezabírá to a tam mi to i potvrdila delegátka a jiné lidí se stejným problémem. Jinak až na tohle to bylo opravdu skvělé a to jsme tam měli ty vedra, ale měli jsme pokoj tak 8m od bazénu, tak nám to vůbec nevadilo, byli jsme pořád v bazénu. No a to cestování, tak v letadle malá zvonila na letušku, až jsme letušce řekli, že jakmile někdo zazvoní z toho našeho čísla, tak ať nechodí :-D :-D :-D, hlídali jsme jí a stejně v nestřeženém okamžiku zazvonila. Ale jinak se to dalo, pořád lepší být 4 hodiny v letadle než 16 v autobusu . Takže co se týče nás, tak budu chtít určitě ještě někdy do Egypta, možná už hned příští rok (Y) (Y)
Mějte se ať Vám dovolená vyjde (Y)

ODPOVĚDĚT
Andrea H. (Andynka) ID 5498, mimibazar.cz/andynka (8.8.2007, 18:13)
Jé, Šári, moc děkuju za komentářík (Y) (Y) (Y) Jsem ráda, že je někdo tak spokojený a jel s malými dětmi. Všichni nám totiž říkají, že s malými dětmi by si to do Egypta vůbec netroufli (H) Snad budeme mít taky tolik štěstí jako Vy a vše přečkáme v klidu a pohodě ( mám na mysli letadlo a střevní potíže). Jinak samo souhlasím, lepší 4 hodiny v letadle než spoustu hodin v autobuse ;-)
Tak se mějte a ještě jednou moc díííky (F) (F) (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT