Fazana
..na 10 dnů jsme vyrazili k moři, bylo krásně:-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Petra P. (fesi) ID 95448, mimibazar.cz/fesi (10.6.2010, 20:11)
Dobrý večer Silvi,
hledám nějaké informace o Fažaně u města Pula v Chorvatsku a našla jsem i Vaše fota. Chtěla jsem Vás poprosit, zda by jste mi mohla případně napsat, jak se Vám zde líbilo, a zda jste byli spokojeni. Jedná se mi především o pláže, které je podle mála fotek na netu těžko hodnotit. Máme 3 letou dcerku, tak chci dovolenou co nejvíce přizpůsobit ji. Předem moc děkuji za Váš názor.

Hezký večer. Petra

ODPOVĚDĚT
Silvie K. (aivlis) ID 12578, mimibazar.cz/aivlis (15.6.2010, 11:31)
Dobry den Petro, velice se omlouvam,ale priznam se, malinko mi vypadlo z hlavy,abych Vam odpovedela. :´(
Ve Fazane jsme byli 2x. Podruhe s malym. Je to blizko,takze kdyby se neco stalo,jsme zpatky coby dub. Ale kdyz budu opravdu uprimna, tak bych tam znova nejela.
My tam byli hlavne, ze tam moji rodice jezdi predevsim ke svym znamym, takze nam dali ubytovani, ze jim nekdo vypadl, tak proc toho nevyuzit. Ale celkove :´( se mi mestecko moc nelibi. Je sice krasne malinkate, posezeni u dobreho jidla i piti, i samozrejme zmrzliny je,ale plaze nic moc. My meli plaz skoro u baraku,ale jedna se o ty betonove bloky + oblazkovy vstup do vody. Oblazky byly i v mori,takze my vzdy meli koupaci botky. Jedine ,co jsme uvitali, ze u plaze byly travnate plochy,kde rostly borovice a s detma se dalo pekne schovat do stinu.
Asi jsem Vas nepotesila, mozna jsem narocnejsi nez ostatni,ale myslim, ze jsou v Hr krasnejsi mestecka a mista,kam vyrazit. (Y)
Silvie, tak at stastne vyberete :-)

ODPOVĚDĚT
Martina E. (Elisek99) ID 61734 (29.8.2007, 15:44)
slusi vam to tam vsem trem... [A] [A] [A]

ODPOVĚDĚT