CHORVATSKO - BAŠKA VODA 2007
NÁÁÁÁDHERNÁ DOVOLENÁ, KTERÁ UŽ JE ZA NÁMA....;O(((
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Kateřina R. (Kačaba2323) ID 14286, mimibazar.cz/katerinac (27.4.2008, 22:35)
Dobrý den, ráda bych Vás požádala, jestli nemáte kontakt nebo tip na dobré ubytování v Chorvatsku. Chtěli bychom ukázat dětem (13,9,2 roky) zase něco nového a nevíme kam. Díky moc Katka

ODPOVĚDĚT
Naděžda M. (nadik) ID 16696, mimibazar.cz/nadik (4.5.2008, 23:24)
Dobrý večer Kačko!
Omlouvám se, že píši se zpožděním, ale objevila jsem Váš komentář až teď :-o Nám se hrozně moc líbilo v Bašce ( Baška Voda). Byli jsme tam již podruhé a je tam moc hezky, ale rok od roku víc a víc lidí :'( Pláže jsou oblázkové, ale nám ani dětem to nevadí - i když pro ty menší je lepší písek, vyhrají si celý den :-). Manžel měl dopředu vytipované nějaké místečka v Chorvatsku, ale zjistili jsme, že něco jiného jsou nafocené fotky a realita. Vezme potom hodně času najít v tom určitém městečku moře a sjet dolů, vyjet nahoru....Z vlastní zkušenosti bych Vám poradila pozjišťovat si co nejvíc vhodných míst a jet celkem na jisto a dají se i rezervovat apartmány po netu.
Ještě před Baškou je Brela a tam je taky moooc hezky. Možná někde doma pohledám i kontakt na pána u kterého jsme byli ubytovaní a nejsem si jistá, jestli kromě telefonu nebyl na něj i mail (smich)
Na jakýkoliv dotaz Vám ráda odpovím.
Naďa

ODPOVĚDĚT