Tom a v aukci vyhraná bunda SNOXX :-))))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Hana K. (Taneční svět) ID 35152, mimibazar.cz/Tanecnisvet (24.10.2007, 16:30)
Tome Pojď s námi dělat manekýna

Máš ale opravdu nádhernou bundičku
Eliška má podobnou Alpine PRO

Teď je na baletním soustředění, tak truchlím a hrozně se mi stýská

Moc vás všechny zdravíme

Hanka a Eliška

ODPOVĚDĚT
Daniela Vágnerová (Davag) ID 73649, mimibazar.cz/davag (24.10.2007, 21:48)
Haničko (hello),mockrát jsem si na vás OBĚ vzpomněla :-P,tak mám radost,že můžu číst takovou milou zprávičku (clamp) (D) :-).Tomča (Z)je fotogenickej,krásnej lump,ale :-@ :-@ 8o|nechce se nechat fotit od nikoho jinýho než ode mně [A].No jo,mamimčin ňuňánek- (L)tak mu říkám odmalinka.Hani,žádný stýskání,aspoň si orazíte (D) (C) (B) (PL).Elince tam nic nechybí (X).
My jsme pořád v jednom letu s těma našima sportama,dneska domů až po půl9,teď jsem konečně musela (comp) (palice)zkouknout počítač a vůbec mě to neba (facky) (nejdeto) (nejdeto).Asi půjdu do hajan (kocka)-to je jak náš Fíla,ale ten je šedivý.
Haninko,Mějte se (hello) (smich) (hello) (smich) (flower) (flower) (flower) a (child3)

ODPOVĚDĚT
Andrea C. (andráš) ID 18722, mimibazar.cz/andrascingrova (5.10.2007, 20:54)
(Y) (Y) (Y)Tomíku, Tobě ta bundička opravdu moc sluší, jsi veliký fešák. (clamp) (clamp) Jsem moc ráda, že se opravdu líbí, Dominik v ní sklízel vždy úspěch a Vy budet sklízet také, uvidíte. (L) Moc děkuji za milá slova a za fajn obchůdek! (dance) (dance) Mějte se moc krásně a třeba někdy příště zase navi... Andy (flower) A už může zima přijít, že????? (lyzar) (koule) (lyzar) (koule) (lyzar)

ODPOVĚDĚT
Daniela Vágnerová (Davag) ID 73649, mimibazar.cz/davag (12.10.2007, 23:29)
Andy :-$ ;-),zdravím a mooooc se omlouvám,že reaguju až teď.Tomčovi zítra Vaše hodnocení (Y)ukážu,teď už (child3) (child3) Jsem ráda,že jsou tady na MMB tak (Y) (clamp)lidičky.Mějte se krásně a určitě o sobě ještě uslyšíme. (plaz)takhle by bylo líp než (destnik) (dest), ale to nezměníme.Páčko (hello) (hello) (flower) (flower) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT