Chorvatsko 2007
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Kateřina R. (Kačaba2323) ID 14286, mimibazar.cz/katerinac (27.4.2008, 22:27)
Dobrý den, ráda bych Vás požádala, jestli nemáte kontakt nebo tip na dobré ubytování v Chorvatsku. Chtěli bychom ukázat dětem (13,9,2 roky) zase něco nového a nevíme kam. Díky moc Katka

ODPOVĚDĚT
Jaroslava M. (vseprodeti) ID 71265, mimibazar.cz/vseprodeticz (11.5.2008, 23:05)
Dobrý večer,
moc se omlouvám, že reaguji na váši zprávu až dnes, bohužel jsem si ji dříve nevšimla. Na stránky sice chodím každý den, ale většinou pouze přidám nový inzerát, nic jiného nehledám :-) Ještě jednou se tedy omlouvám!
Každý rok jezdíme s dětmi k moři. Minulý rok jsme byli v Chorvatsku na konci srpna. Zájezd jsme pořidili u cestovní kanceláře Vítkovice tour, 1 týden, polopenze, bez dopravy, ubytování, 2 dospělí a 3 děti (10, 5, a 2 roky) - celkem 19000,- Kč. Cena nás mile překvapila a bylo rozhodnuto. Částku, kterou nám cestovka účtovala za každé dítě 250,- Kč na celý týden včetně jídla, se nikde jinde nenašla :-) . Místo pobytu - hotel Ruskamen, cca 5 km od města OMIŠ, pláž oblázková s pozvolným vstupem do vody (vhodné pro děti), v blízkosti hotelu můžete využívat hřiště a bazén se sladkou vodou (nikdy jsme ho nenavštivili, zdál se nám dost špinavý), v hotelu - taneční večery s živou hudbou nebo diskotéky – většinou jsme chodili sami např. do města Omiš, jeden večer posezení se známou osobností z ČR - my jsme měli večer s p.Nárožným a D.Morávkovou. Pro děti byl každý den přes den připravený program v dětském klubu Neptun (v ceně), my jsme tam nechodili. Až na počasi (teplo, ale málo sluníčka) se nám dovolená líbila. Žadný organizovaný výlet jsme nepodnikli, jezdili jsme po okolí sami - půjčovna šlapadel a vodních skútrů je přímo v areálu. Hotel byl plný dětí, určitě vzhledem k ceně, kterou si cestovka účtovala. Doporučuji. Pokud budete chtít, ráda vám pošlu další fotky, máme jich opravdku hodně  ;)
Pěkný večer, Jarka Mikudová

ODPOVĚDĚT