TUNISKO 2007
Super, tuto zemi každému doporučuji !!!!!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Markéta H. (Atékram 074) ID 36044 (12.8.2008, 16:09)
Pavlínko věřte že jsme národ rasistů a jen moc málo lidiček do Tunisie pojjede. +o( +o(ale mě to neva my jsme tam víc jak doma (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)jen už vím že na sever se nevrátím, zustávám věrná jihu a Djerbě (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz)

ODPOVĚDĚT
Pavlína Jelínková (Pajajel) ID 38829, mimibazar.cz/pajajel (12.8.2008, 20:38)
Tak s tím souhlasím , ale jejich chyba :-D :-D :-D :-D, neví o co přichází (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y).Jela bych okamžitě (plaz) (plavec) ale čekáme (child4) a tak jsme zůstali věrní Čechám (jablka). Ale určitě se tam hned jak to půjde vrátíme |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o), na tom jsme se schodli (pusa). Krásně si to v Tunisu užívejte (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) (plaz) a pozdravujte velbloudy (H) (H) (H) (H) (H) (H).

ODPOVĚDĚT
Zuzana Š. (Bambinka) ID 22595, mimibazar.cz/miael (15.2.2008, 16:36)
Pavlíno a kde jste byli? My se do Tunisu chystáme letos v létě, do oblasti Hamamet (plaz) máte pěkný kočárek (H) ;-)

ODPOVĚDĚT
Pavlína Jelínková (Pajajel) ID 38829, mimibazar.cz/pajajel (15.2.2008, 19:27)
Zuzko, tak to jedete úplně stejně ;-) ;-) ;-) ;-). Byli jsme v Hammametu v hotelu CLUB LES COLOMBES :-) :-) :-) :-) Opravdu moc super dovča (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (plaz) (plavec), sou tam hrozně hodní lidé (H) (H) (H) (H) a děti přímo milují a vše co jim na očičkách vidí by jim snesli (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara). Kočárek je CHICCO ale měli jsme ho jen na dovču, jinak máme JANÉ :-) :-) :-).
Až Dorazíte klidně mi písněte své zážitky, budu moc ráda (hello) (hello) (hello) (hello).Přeji krásnou dovolenou (dance) (dance) (dance) (dance)

ODPOVĚDĚT
Zuzana Š. (Bambinka) ID 22595, mimibazar.cz/miael (15.2.2008, 20:27)
díky, my tam pojedeme do Samira Clubu, jsou to bungalovy (plaz) (plaz) (plaz) (child2) určitě pak napíšu, už se tam těším (drink) (dance) Tento kočárek byl původně náš, proto jsem si na něho vzpomněla (H) ;-) Také jsme ho vyměnili za Jané ;-) Mějte se krásně! (hello) (child1) (child1) (child1)

ODPOVĚDĚT