TAK DNESKA JE MI UŽ PŮL ROKU
TO UŽ JSEM VELKÁ HOLKA
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 10 komentářů
Olga O. (olča) ID 367, mimibazar.cz/olca (14.12.2007, 9:33)
Valentýnko,ty jsi krásná velká holka.To to uteklo,co?Naší Katulce bylo půl roku včera,už z vás začínají být velké slečny s vlastním názorem a přáním.Moc tě zdravíme a přejeme vám všem krásné Vánoce,hodně dárečků a celý příští rok plný krásných okamžiků (L) (L) (L) (L) (L) (stromecek) (andel) (darecek)

ODPOVĚDĚT
Kateřina S. (anyka.cz) ID 40772, mimibazar.cz/anykacz (4.12.2007, 11:06)
Valentinko ty už jsi tedy velká kočka (child9) moc ti přejeme aby jsi byla zdravá (child3) a nic tě netrápilo (mamca) a mamince dělej jen a jn radost (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Petra Ř. (petrulka) ID 33, mimibazar.cz/petrulka (2.12.2007, 20:09)
No ty jsi taky pěknej macík |:o) (L) (^) nám bude půl roku za týden a (child5) nosí bodýčka, co měla (X) v roce ;-) Teď jsme začali dávat první lžičku zeleninku a Honzík je jedlej až až :-p ale zároveň není špekoun, nechápu, jak to dělá, to po mamince nemá ;-) (smich) (pst) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Irena E. (lindek) ID 18987 (1.12.2007, 21:13)
Kočičko, k dnešním narozeninkám přejeme vechno nejlepší. Doufáme, že jsi je krásně oslavila (^) (^) (^) Pa Irena, Linduška a Gábinka (X) (mamca)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (1.12.2007, 21:17)
IRENKO+HOLČIČKY (F) (F)MOC DĚKUJEME ZA KOMENTÁŘÍK.MOC JSEM JE NEOSALVILA MÁM TOTIŽ ZÁPAL PLIC.TAK MUSÍM PAPAT ANTIBIOTIKA :'( (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Irena E. (lindek) ID 18987 (2.12.2007, 9:11)
Cože?? Chudinko malinká (kocka), tak doufáme, že budeš brzy fit, to počasí je ošklivé, viď, to je hned. Taky se o nás pořád něco pokouší, ale zatím zdárně bojujeme |:o) Hani, musíte toho mít taky dost, to se to na vás tedy navalilo, jak to zvládáte? Co Valentinka? Jak jí je? Co Míša a neštovice? Kojíte? Držte se a na vánoce doufáme, budete zdraví a užijete si je. Nám je Linduška minulý rok odmarodila, tak se taky modlím, taky pořád někdo pokašlává a posmrkává...
Pa Irena (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (2.12.2007, 18:07)
IRČO,ZATÍM STÁLE KOJÍM,ALE TEĎ VAL MOC PAPAT NECHTĚLA MYSLÍM,ŽE TRO¨ŠKU ZHUBLA,ALE NE ZASE MOC (child9).MÍŠA UŽ JE VPOHODĚ.ZÍTRA JDE UŽ DO ŠKOLKY.TEĎ ČEKÁM TENTO TÝDEN NEBO I PŘÍŠTÍ JESTLI TY NEŠTOVICE CHYTNE VALENTINKA.NEMUSELA BY,KDYŽ KOJÍM,ALE TÍM,ŽE MÁ TEN ZÁPAL PLIC TAK DOKTORKA ŘÍKALA,ŽE JE ASI CHYTNE,PROTOŽE JE OSLABENÁ.A VY KOJÍTE JEŠTĚ???JÁ JSEM JÍ DÁVALA I TY PŘÍKRMY,ALE TEĎ NECHCE JEN KOJENÍ.TAK SE DRŽTE.ZÍTRA PÍSNU JAK JSME DOPADLI NA KONTROLE.PA PA (L)POSÍLÁME MOC (K) (K) (K) (K) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Hana Vopelková (Nezbytné maličkosti) ID 47980, mimibazar.cz/hanavopelkova (1.12.2007, 20:13)
Valinko preji Ti vse nejlepsí (L) (G),letí to hrozne rychle,nase Adélka má dneska taky pul roku (balicek) (hello)

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (jitkafaiglova) ID 52808, mimibazar.cz/jitkafaiglova (1.12.2007, 17:32)
Ahoj miláčku, tak opět velká gratulace |:o) (pack), doufám, že jste to s mamčou a bráškama oslavili. My zatím nic neslavíme, ale před chvílí jsme si pro dortíky do města zajeli taky (^) (^) (^) ;-) ;-) ;-), dostali jsme na ně chuť (C). Jinak doufám, že už je ti lépe, nemoc ošklivá, a mamince taky...u nás bufe Mára s taťkou a já do rána taky (chripka), zatím mě to ještě nějak nepoložilo, tak uvidím do rána, hlava mi bolí jak střep a klouby taky...ale copak maminky můžou marodit??? ;-) ;-) když se musíme starat o (child5) (child6) (child5) (child6) (child5) (child7). tak se mějte, já půjdu směr (child3), ale Máťa mě bude stejně bombardovat chrastítkama, tak toho moc nenaležím...pa, pa, pa všem (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (1.12.2007, 21:20)
JIŤULKO A MÁŤULKO (F) (F)DĚKUJEME ZA PŘÁNÍČKO.LAVNĚ Ať JE VÁM LÉPE.VALENTICE JE UŽ TROŠKU LÍP,ALE CHCE,ABYCH S NÍ LEŽELA V POSTELI POŘÁD CHCE BÝT NAPOJENÁ K MLÍKÁRNĚ.TAK SE S TOHO VYHAJEJTE AŤ VÁM JE RÁNO DOBŘE.PA PA (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT