VOSÍ HNÍZDA
na přání dětí, letos poslední - 12.druh. A končím!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Soňa J. (sonka) ID 151, mimibazar.cz/sona (17.12.2007, 21:22)
Alenko, vůbec nevím jak to stíháte . . . . *-) *-) *-)Já peču po částech už 3 týdny troje cukroví

ODPOVĚDĚT
Alena M. (MachyA) ID 51989, mimibazar.cz/machya (17.12.2007, 22:22)
Soni, ani mi nemluvte!! 8o| Peču to po nocích, když děti spí, nebo s nima odpoledne, ale to je o nervy - klukům jsou 3 a 5 let, je to dooost náročný. Co tady tak čtu, tak zas tak moc nevynikám, ženský tu mívaj až 30 druhů! To opravdu nechápu, to snad nemůžou mít děti ;-) ;-) ;-) Řeknu Vám po pravdě, už jsem z toho tak vyčerpaná, že ty dnešní vosy jsem dělala s velkým sebezapřením jen kvůli dětem a už to chci vidět jen na talířku s (C) (C) (C) u nazdobeného stromečku a v uklizeném bytě, ale kdo tohle zařídí, asi (jezisek) ;-) Přeju ať úspěšně dopečete, víte - my jsme taková rozežraná rodina, co se cukroví týká a já kdysi chtěla být cukrářka, takže mě to i baví a určitým způsobem je to můj relax (ale jen tak do páteho druhu! ;-)) Krásné (andel) Alena

ODPOVĚDĚT
Soňa J. (sonka) ID 151, mimibazar.cz/sona (17.12.2007, 22:30)
Mě to taky baví, ale jedná holčička chodí spát brzy a druhá nespí ještě teď. :-@
Tak se mi tady motá, sype mi mouku na zem . . . 8o|
Kdysi mi jedná moudrá pani řekla, že člověk má dělat jen tak jak nejlépe umí a víc ne. Tak já prostě víc než tři - čtyři druhy nezvládám a šmitec :-( Ono se to taky nezblázní.
Tak přeji pevné nervy a krásné Vánoce. (C)

ODPOVĚDĚT
Alena M. (MachyA) ID 51989, mimibazar.cz/machya (17.12.2007, 22:35)
Máte recht, vánoce přijdou tak jako tak a v pekařstvích se prodává také výborné cukroví (Y) Nemá cenu se nad tím zbláznit, to by byla věčná škoda! Princezně přeji dobrou noc! (child3) To mě raubíři naštěstí usínají v 8 večer |-) a to je znát :-) Aspoň večer můžu leccos dohnat - pokud neusnu s nima ;-) Mějte se krásně! (flower) A.

ODPOVĚDĚT