VALENTINKA S ŽIRAFKOU OD TETY JÍTI Z MMB
MOCINKY DĚKUJEME,DNESKA SI JÍ VZALA DO PARÁDY:-))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Iveta P. (Kytice) ID 9928, mimibazar.cz/kytice (1.1.2008, 16:14)
ty brďo :-o...až kouknu příště..bude mít na zádech snad už aktovku ;-) (L)

ODPOVĚDĚT
Irena E. (lindek) ID 18987 (1.1.2008, 12:14)
Koblížku, gratulujeme k dnešním 7 měsícům!!!!!!!!!!!! |:o) |:o) |:o) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (1.1.2008, 12:23)
JÉÉÉŽIŠKU DÍKY,JÁ NA TO ÚPLNĚ ZAPOMĚLA :^)JSEM TO,ALE MÁMA ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Irena E. (lindek) ID 18987 (1.1.2008, 12:54)
Dneska se to omlouvá (H)...toto letí, Hani, už se to přehouplo, už půjdeme k roku, to není možný. Stoupá si taky Valentinka? Gábinka je fakt nebezpečná, nemůžu se ani otočit, umí jen nahoru a dolů ne :-o a ty vrchní zoubky jim dávaj co? Už je vidět pod dásničkou druhej, ale asi hoooodně bolí *-) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (1.1.2008, 13:19)
LETÍÍÍ TO STRAŠNĚ MOOC.JÁ CHCI,ABY BYLA VAL JEŠTĚ MIMINKO 8o|.STRAŠNĚ SI TO UŽÍVÁM A ONO TO ZASE TAK UTÍÍÍKÁ.VALENTINKA TAKY TRPÍ,ALE ZATÍM MÁ VRCHNÍ DÁSNIČKY NATEKLÉ,ALE ZOUBKY JEŠTĚ NEJSOU VIDĚT.NENECHÁ SI ŠÁHNOUT NA PUSINKU.DALA JSEM TAM FOTEČKU K DNEŠNÍM 7.MĚS.NAR A TAM MÁ KRÁSNĚ VIDĚT TY SPODNÍ DVA ZOUBKY.JINAK SE TAKY SNAŽÍ STAVIT NA NOŽKY A UŽ JÍ NEMŮŽU ANI DÁT DO SEDAČKY JAK NAPÍNÁ NOHY.OPŘE SE TAK,ABYCH JÍ TAM NEMOHLA POSADIT.MÍŠA CHODIL NA 10 MĚSÍCÍCH A MOJE NETEŘINKA IVETKA NA 9.MĚSÍCÍCH.TO JE ZA CHVILKU. :-o :-oVAL SE JINAK PLAZÍ POZADU A JDE JÍ TO DOST RYCHLE.NEŽ SE OTOČÍM JE ÚPLNĚ JINDE NEŽ KAM JSEM JÍ DALA.POTVŮRKA JEDNA ;-) ;-) ;-)GÁBINCE PŘEJEME A´T SE JÍ TY ZOUBEČKY CO NEJDŘÍV PROŘEŽOU A MOC JÍ NETRÁPÍ.U TĚCH PRVNÍCH DVOU JSEM SI S VAL PĚKNĚ UŽILA A U TĚCHTO JE TO TO SAMÉ.NEJVÍC JÍ TO ZLOBÍ VEČER A V NOCI.JE PŘISÁTA CELOU NOC A JEN TO PRSO ŽMOULÁ. (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Irena E. (lindek) ID 18987 (1.1.2008, 16:12)
Tak to jsou teda šikulky, jen na to nemaj hlavičky, tak to se člověk uběhá. (skolak) Linduška chodila v 11 měsících, ale od 8 jen za ruku a nechtěla do kočáru, to bylo hrozný +o(. Taky bych si ještě užívala miminko, ale čas letí, aspoň jsem si fakt užila teď hodný mimi a to mám radost (flower). Gábinku jsem do sedačky dala asi ve třech měsících a ona se tam točila a vzpírala, tak tím náš pokus skončil, Lindu jsem tam měla pořád...každý dítko je jiný. S kojením jsme na tom stejně, včera jsme zkusili Brufen na noc a bylo to asi lepší, ale jak nechce nic do pusinky, tak to plivala a spolkla málo. :^). Držte se holky papa (mamca)

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (jitkafaiglova) ID 52808, mimibazar.cz/jitkafaiglova (31.12.2007, 15:01)
není zač za dáreček, protože, jak jsem už psala, vás nedoženu nikdy v životě ;-) ;-) ;-) ;-)dostaneš Hani na zadek, dneska zase přišel balíček (G) (G), nádhernej komplet+mňamka pro Máťu, takhle utrácet, :-@, koukej si to schovat pro svoje 4 mimi. Jste moc hodní, zlatíčkový, prostě, moc, moc děkujeme, je to suprový...pak Máťu v tom vyfotím..
Máťa už se do žirafky taky pustil, začíná zjišťovat, co všechno má (L) (L)

ODPOVĚDĚT