Míša s Valentinkou
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Irena E. (lindek) ID 18987 (19.1.2008, 15:23)
Ahoj Koblížkové, tak jak je? Už je líp? Už aby bylo jaro, že jo? (Z) (child6) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (19.1.2008, 20:45)
AHOJKY HOLČIČKY,MÁME SE FAJN.CHODÍM SEM JEN NAKUKOVAT,VALENTINKA TADY SE MNOU TOTIŽ NECHCE SEDĚT TAK SEM VŽDYCKY KOUKNU CO JE NOVÉHO ;-) ;-)A CO VY JAK ŽIJETE??CO HOLKY???PSALA JSEM K JÍTĚ VZKAZÍK JAK PAPKÁME CHLEBÍČEK STEJNĚ JAKO MÁŤULKA JÍTI.MUSÍM JÍT VAL JE POSR... 8-| 8-| 8-|TAK JÍ JDU PŘEBALIT PA PA POSÍLÁME (K) (K) (K) (K)

ODPOVĚDĚT
Irena E. (lindek) ID 18987 (19.1.2008, 21:06)
Ahoj, tak taky jen tak odbíhám k PC, už nás dětičky nenechají sedět, co? ;-) Jste zdraví? Lindička opět v pátek teploty 38 a posmrkávala a pokašlávala, tak byla doma a dneska už je to lepší, ve školce samej marod, tak se není čemu divit. Jinak jsem psala Jítě, že Gábince taky víc chutná naše jídlo a rohlík než zeleninka, tak zkusím dávat naše jídlo, ale při vaření budu odebírat a míň solit. I když dneska snědla i trošku kaše (sehnala jsem obilnu nemléčnou a je bez fleků) s jablíčkem k snídani i k večeři a k obědu trošku polívky. Kousíčky jí zatím vadí, ale malinký krůčky s jídlem už dělá, tak snad začne i jíst *-). Jen jsme po jídle obě na převlečení ;-) ;-) ;-). Mějte se Hani a buďte fit (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (20.1.2008, 23:56)
AHOJYK IRČO (F) (F).VŠICHNI UŽ SPINKAJÍ A DOUFÁM,ŽE MĚ TADY DNESKA JEŠTĚ NECHAJÍ A NEBUDU MUSET HNED JÍT DO HAJAN. (pst)ZÍTRA JDE UŽ MÍŠA DO ŠKOLKY UŽ ODKAŠLÁVÁ.U NĚJ JE PROBLÉM,ŽE NESMRKÁ.VŽDYCKY HO MUSÍ MICHAL VYSMRKAT A TO JE NĚCO.MÍŠA PROSTĚ SMRKAT NECHCE RVE SE JAK KŮŇ TAK JE PAK ZAHLENĚNEJ AŽ HRŮZA 8-|MYSLÍŠ,ŽE BYCH UŽ MOHLA TAKY ZKUSIT NĚJAKÝ JÍDLO CO JÍME??? *-)NENÍ TO JEŠTĚ BRZY.UŽ JSEM TO NĚJAK ZAPOMĚLA CO JEDLI DĚTI A V KOLIKA MĚSÍCÍCH.VAL PŘI JÍDLE POSLEDNÍ DOBOU TAKY PĚKNĚ PRSKÁ,ŽE JSEM NAHOZENÁ VŽDYCKY JAK PRASÁTKO (zajic)NAUČIL JÍ TO EDA BYCH HO PŘERAZILA NEJRADĚJI.JINKA VÁM PŘEJU A´T JSOU HOLKY I VY RODIČOVÉ ZDRAVÍ A GÁBINKA AŤ HEZKY PAPKÁ (pl)SVÍČKOVOU APD... ;-) ;-)POSÍLLÁME (K) (K) (K) (hello)

ODPOVĚDĚT