MOJI DVA ČERTÍCI
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Lenka B. (lebita) ID 20552, mimibazar.cz/lebita (2.4.2008, 12:55)
No stále chodíme do Staré Lípy ale už máme delší intervaly.Snad se už rozchodí,už se občas i pustí a udělá sem tam nějaký krůček a začíná i trochu mluvit,předtím žádné máma,táta,nic.
Pak prý kojené děti nemarodí že?To už jsem zjistila dávno že není pravda.Romča moc nemaodila dřív (krom letoška)a kojená nebyla protože jsem kvůli lékům na krev kojit nesměla a Aja kojila dlouho a tak často marodit děti jsem nezažila,teda ne jako mimina,ale potom.Ale to je pak už spíš o otužování nebo zbytečného nabalování.
Oni co si otevřeli ten sekáč tak tam dávají jen hnusný hadry a vše si berou a první den bylo dětské za 20,- jako v Děčíně.Tentokrát mi ani nepřišla sms.
tak se brzo uzdravte ať jse fit na jaro a můžete si ho užívat (child1) (plaz) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (jitkafaiglova) ID 52808, mimibazar.cz/jitkafaiglova (29.3.2008, 7:16)
Ahooooooooooj čertíčci, tak co jak vám je???Hani, už je to aspoň lepší??? :'( :'( (L) (L) (L) (L) (L)Míša nějak vyrost :-o (Y) (Y) (Y), je to fešák a Val, no prostě kočička (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L). Uprostřed na tý fotce, je tam jak hříbeček (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (29.3.2008, 9:44)
AHOJKY (kocka),V NOCI BYLO TROŠKU LÉPE,ALE VAL BYLA NADOPOVANÁ VŠEMI MOŽNÝMI LÉKY A TAK SE JÍ LÉPE DÝCHALO.TAHLE FOTKA JE ZA VČERA.JAK JSME JÍ NADOPOVALI PRÁŠKAMA TAK ZAČALA ZASE BLÁZNIT.ŘÁDILA AŽ MOC ,ALE ZASE JEN ASI PŮL HODINKY A PAK SE UNAVILA A ZASE JÍ BYLO OUVEJ.ALE UŽ ZABRALA TA ANTIBIOTIKA TAK JÍ JE TROŠKU LÉPE,ALE JÁ JEN KOJIM.CELOU NOC JE PŘICUCLÁ A PŘES DEN CHCE TAKY JEN KOJENÍ.PRSA MÁM JAK PO PORODU 8-|,ALE CO BYCH PRO NÍ NEUDĚLALA.JE POŘÁD HROZNĚ ZAHLENĚNÁ.V PONDĚLÍ JDEME ZASE INHALOVAT.A MUSÍME CHODIT HODNĚ VEN,ABY SE JÍ LÍP DEJCHALO.TAK SI UŽIJET VÍKEND.A BUĎTE HLAVNĚ ZDRAVÍ.A CO MARDA???JE MU DOBŘE??? (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (jitkafaiglova) ID 52808, mimibazar.cz/jitkafaiglova (29.3.2008, 10:45)
Mára je lepší, o hodně, už nezvracel, teplota taky ustoupila, tak si dá pohov o víken v pondělí máme jít ještě na kontrolu a myslím, že normálně pomaže do školy. Tady je dneska docela zima, (zima) jsem se těšila, že to bude už dneska lepší, tak snad zítra. Peťula má v neděli fotbal, takže klasicky sportovní víkend (cinky). Tak ať se z toho prdítko Val co nejrychleji dostane...až bude časík, vlezem si na skype, jo?? (L)

ODPOVĚDĚT