moje první vánoce
....a tohle jsem mimojiné našel pod stromečkem
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Olga O. (olča) ID 367, mimibazar.cz/olca (28.6.2009, 21:39)
Ahój Vítečku, jak se pořád máte s mamkou? Ozvěte se někdy a řekni mamince,ať dá nějakou aktuální fotečku,ať vidíme,jak krásně kluci rostete. Co brácha,jde už do školy nebo až příští rok? Posíláme pozdravy (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Olga O. (olča) ID 367, mimibazar.cz/olca (5.3.2008, 15:46)
Ahoj Víťulko...
jak se s bráškou a maminkou máte?Už aby bylo to jaro a mohl jsi mašinu vytáhnout na sluníčko,co? (child1) Moc vás zdravíme a těšíme se na nové fotečky...třeba z plavání...chodíš s naším kamarádem Kubíkem Hůlkou,že?Mějte se krásně,papa (flower) (flower) (flower) (hello) (hello) (hello) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka C. (lenkaciska) ID 80055, mimibazar.cz/lenkaciska (5.3.2008, 21:40)
Nazdárek, moc Vás všechny zdravíme (hello). Máme se moc fajn, jen nějak to focení nestíháme ;-), ale budeme se snažit to nějak dohnat. (skolak). Na plavání chodíme, to je pravda. To je příprava na léto (leto). Už se nemůžeme dočkat sluníčka a teplíčka. (child1)Doufám, že Vám taky nic neschází a že je vše OK. Mějte se.Pa,pa (flower) (flower) (flower)

ODPOVĚDĚT
Olga O. (olča) ID 367, mimibazar.cz/olca (20.1.2008, 7:35)
Vítečku,máš krásnou mašinku,podobnou máme po naší Andrejce v pokojíčku,tak Kačka už taky zkouší drandit,samozřejmě s držením :-$ a mamka tě tomu Ježíškovi krásně vyfešákovala,jen škoda,že mamča nemá na fotce hlavu,určitě jí to také moc slušelo :-)

ODPOVĚDĚT