To je poleženíčko v Casualplay S4
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Jana R. (JANAzOL) ID 411, mimibazar.cz/janazol (6.2.2008, 8:36)
(Y) (Y) (Y) (Y)Moc to malinké sluší!!!!! doufám,že nám bude Casual také. |:o) |:o) |:o) |:o)Děkuju za popis rozkládání a skládání kočárku, beru si ho s sebou, právě jsem si jej vytiskla!! Děkuju,jste zlatíčko (flower) (flower) (flower)
Do kolika měsíců malá byla v Casual a proč jste nakonec prodala?


Máme Bebecar po starší holčičce a už se mi okoukal, tak proto jsu do Casualu. Peg Perégo Pliko máme také doma :-), ale zase.....Zappíky jsou krásnější :-))

Hezký den
Janča (mamca)

ODPOVĚDĚT
Radka S. (Kebulka1) ID 61540 (6.2.2008, 17:06)
Jani, tak to vypadá, že máme stejný vkus :-) Zappík je také úžasný, ale nějak je na nás ještě velký. Malá má 14 měsíců je v něm taková utopená. Takže ho máme v autě jen na takový popojíždění. S4 byla úžasná. Prodala jsem ji, protože jse chtěla zkusit něco jiného. A taky jsem chtěla něco co jde úplně do lehu. Teď mám Casualplay Vintage reverse. Taky velmi dobrý, ale těžko se zvyká na golfky po kočárku s velkýma nafukovacíma kolečkama :-( Hlupák jsem se nechala ukecat na Pliko, prý je to úžasný kočárek, ale už bych ho nechtěla. Není nad spojenou rukojeť. Přeji Vám ať se Vám v kočárku krásně jezdí, určitě budete nadšená !!! (L)

ODPOVĚDĚT