POPIS AUKCE STAČÍ ZASTRČIT PAR ŽMOLKU
No a co nenajdu neopravitelná díra
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 33 komentářů
Michaela S. (Miskule) ID 17295, mimibazar.cz/miskule (3.3.2008, 15:17)
:-@

ODPOVĚDĚT
Petra Č. (Petroska) ID 53002 (upraveno 15.2.2008, 16:25)
nemam Vam co dodat...

ODPOVĚDĚT
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (16.2.2008, 0:47)
Omluvá by stačila ,normální a inteligentní člověk přizná pochybení ,ale to u Vás nepřipadá v uvahu že . Paní Martina napsala pouze svuj osobní názor .Mohu se optat co jste měla na mysli ve vašem hodnocení na aukci ,že se vždy dá dohodnout . (smich) Semnou jste pěkně rychle vyběhla tak o jaké domluvě je tam řeč (smich) No ještě pořád k tomu Vašemu snižování nezlobte se ,ale více klesnout jste nemohla

ODPOVĚDĚT
Martina B. (Marnatilka) ID 46119, mimibazar.cz/marnatilka (14.2.2008, 7:59)
JINAK PETRO,STAČÍ SI PŘEČÍST DRUHOU STRANU VAŠEHO HODNOCENÍ NA AUKCI KDE PANI ŠÁRKA Č . -Janováci- PÍŠE SKOREM TO SAMÉ ,ŽE JSTE PSALA O VĚCI BEZVA STAV A PŘIŠEL JÍ HADR-PAK TEDY NECHÁPU JAK VÁM MOHLA NAPSAT KLADNÉ HODNOCENÍ +o( +o(...JSTE PODVODNICE A ADMINI BY VÁS MĚLI VYHODIT. DĚLÁTE TO TOTIŽ STÁLE-VĚC POPÍŠETE A SKUTEČNOST JE PAK ZCELA JINÁ. (N) (N)

ODPOVĚDĚT
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (16.2.2008, 3:51)
Martinko ,jukněte paní na hodnocení na aukci již nejsem jediná komu přišel děravý hadr pěkný víkend Monika (F)

ODPOVĚDĚT
Petra Č. (Petroska) ID 53002 (15.2.2008, 16:40)
Martino nemate pravo mne soudit,ja jsem odeslala již skoro 600 baliku a 2 negativa si myslim,že to je super uspech,vy jste u mne neco vydražila ,ze to pišete??VIdim ,že se nebudu snižovat na Vaši uroven,mejte se krasne i přesto a zamyslete se,jakym pravem hodnotite někoho koho neznate..

ODPOVĚDĚT
Martina B. (Marnatilka) ID 46119, mimibazar.cz/marnatilka (14.2.2008, 7:52)
Petro já šiju ,ale toto není na zatáhnutí to jsou díry.A jestli nepoznáte díru od vytažené nitky tak jděte do školy. Jinak uznat chybu je slušnost,asi slušná nejste. A dávat do popisu lživé údaje jen aby jste prodala tak to je podvod.Takže kdyby se to vydražilo za víc tak dotyčná si může jen drbat hlavu ,hlavně že vy jste si namastila kapsu. Takový jako vy by se tu měli vymítit 8o| 8o| . Nepřeji nikomu nic zlého ,ale takovým jako jste vy přeji přesně to co dělají jiným- vydražte si věc za dost peněz s podvodnym popisem a pak po rozbalení můžete se jen usmívat........dost pochybuju,že budete a věřím že budete adminy a diskuze bombardovat jak moc vám bylo ublíženo...Děláte přesně to samé-kéžby vás taky někdo takto napálil a za pořádnej peníz ......a že peníze nevracíte?? TO VY JSTE PSALA LEŽ A JSTE POVINA REKLAMACI UZNAT.......jo hold jsou někreré maminky nízké a ubohé.

ODPOVĚDĚT
Petra Č. (Petroska) ID 53002 (15.2.2008, 16:36)
MIla MArtino,rada bych uvedla veci na pravou miru..
PAni monika si vydražila šaty za 50,- a v popise byla vada,to že je tam dirka tak to nevim a byla jsem ochotna se domluvit,až do teto chvile jsem se vždy domluvila,ale nebudu jednat s nekym jako je Monika,ktera se chova jako ta nejvetši zakomplexovana dama!!a vyživa se v tom ,jak človeku uškodit,hold každy sme jini.
Rozhodne nejsem z toho vysmata,jak pišete,jsem ferova a vždy se snažim dohodnout pro spokojenosti na obou stranach,ale nenecham se uražet a odmitam jednat s hulvatnim učastnikem..

Nebojte se ja už jsem naletela jinym,ale VY nemate pravo nekoho hodnotit,když o te věci nevíte vše.
Pani MOnika jiste nyni vi o čem mluvim,pokud ne,tak se nezlobte,mam mnohem duležitejši vec na praci než se tady dohadovat jako nejaka slepice,kdyby jste četla me hodnoceni,tak normalni člověk si uděla usudek,chapu nezavděčime se všem :-((
Ješte musim reagovat,ano mate pravdu ja take šiji a každy vi,ze dirka se musi zašit,ale ten komentař pani Monika nejak nepochopila a udělala z toho tuto afermu,tak ja ji to nebudu kazit,zřejme se v tom vyživa,mejte se a jen snad rada na zavěr nevěrte všemu,co kdo píše,když o tom nevíte vše,mušete si uškodit a přitom v dobre víře (hello)

ODPOVĚDĚT
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (16.2.2008, 1:18)
VÁŽENÁ PANÍ, PRÁVĚ MI DOŠLA TRPĚLIVOST CO LŽETE V POPISU ŽÁDNÁ ZMÍNKA O DÍŘE 4 CM NEBYLA -POUZE ZATÁHNOUT PÁR ŽMOLKU . DOMLUVA A JAKÁÁÁ JÁ VÁM SLUŠNĚ PSALA ,ŽE ŠATY JSOU ŽMOLKATÉ CELÉ A U RAMÍNKA DĚRAVÉ ,ŽE VÁM JE ZAŠLU ZPĚT A VY ŽE JE TO VĚC NÁZORU A ŽE JSOU OK .VŠE MÁM ULOŽENÉ .PROČ BYCH VÁM CHTĚLA ŠKODIT JÁ CHTĚLA POUZE VRÁTIT PENÍZE NEBO OMLUVU .FOTKY A VŠE NA MIMI JSEM VLOŽILA AŽ JSTE MNĚ ODBYLA A ZAČALA URÁŽET, .JÁ JSEM ZAKOMPLEXOVANÁ DÁMA A PROBOHA PROČ ,ŽE NECHCI ,ABY JSTE PRODÁVALA DĚRAVÉ VĚCI A LHALA .NEZLOBTE SE, ALE TEN HNUS CO JSTE MI ZASLALA BY NENOSILA ANI BEZDOMOVKYNĚ .ŠKODA ČASU POUZE JEN DOUFÁM ,ŽE POKUD BUDETE NADÁLE DRAŽIT TAKOVÉ VĚCI CO PATŘÍ DO POPELNICE ,ŽE VÁM NEGATIVNÍ HODNOCENÍ BUDE PŘIBÍVAT A NÉ ŽE MAMINKY PÁR KAČEK OŽELÝ .JE MI VÁS UPŘÍMNĚ LÍTO

ODPOVĚDĚT
Petra Č. (Petroska) ID 53002 (16.2.2008, 18:46)
Mužu Vas ujistit,že nyni po zkušenosti s Vami,muj popis bude ješte o 100%lepši a jako vždy pravdivy,obohaceny pro nenaročne!!

ODPOVĚDĚT
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (17.2.2008, 19:58)
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) No tak to se kupující pobaví neznám ,,oblečení pro nenáročné - děravé,,, žádná maminka Vám nebude chodit v takové hruze s dírou ani doma .POCHOPTE TAKOVÉ VĚCI PATŘÍ DO POPELNICE A NÉ NA PRODEJ .Sama v aukci u bot uvádíte ,že kamarádka boty chtěla vyhodit a Vy je dáte do aukce.To mluví samo za sebe :-D :-D :-D :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Petra Č. (Petroska) ID 53002 (17.2.2008, 22:42)
Moni Vy to važne nechapete,to byla sranda :-)ale to je jedno Vam to asi už nevysvetlim škoda,prodavala jsem to kamaradce,ne pro sebe!!ale to je detail a Vam se nemusim nejak obhajovat!

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (18.2.2008, 23:50)
Petro pokud je pro Vás popis aukce sranda ,že je kamarádka chtěla vyhodit a Vy je prodáváte a ještě to uvedete do popisu aukce pochopí málogdo ,když někdo chce něco vyhodit tak je to asi soudný člověk ,ale Vy jste je nabídla k prodeji takže co si mám myslet ,že šaty co jste mi poslala taky chtěl někdo vyhodit ,ale Vám přišly ještě ok třeba je nějaká husa ještě koupí že,,,,,,,,Mě nic vysvětlovat nemusíte Vaše svědomí oba popisy jsem četla 100% dobře takže mne neoblbnete .Možná jste si to zas přepsala jako podmínky prodeje jste schopna uplně všeho pro pár kaček :- (N)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (18.2.2008, 23:43)
Petro opravdu mne bavíte pokud popis aukce je u Vás dělat si srandu na tak to se bavím a proč jsem je kupovala protože na fotu vypadaly pěkně ,bohužel ale po rozbalení balíčku hruza a děs pochopte tomu nemužete říkat ani šaty na doma :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Petra Č. (Petroska) ID 53002 (16.2.2008, 18:43)
Moniko napodobne,asi bych važne se mela omluvit,ale ne za to co jsem napsala,protože ja to psala v dobre viře,ale Vy jste to zřejme špatne pochopila,veřte mi prosim,že jsem o te diře nevěděla a pokud se Vam šaty nelibi,nechapu,proč jste je kupovala??proč pišete o žmolkach,když jsou vytahle nitky o kterych jsem psala,prominte ,ale mam pocit,že jste na mne již vysazena a nevidite neslyšite,ale nic proti VAm,nechci se hadat,protože vim,že došlo k nedorozumeni a Vy se citite podvedena,ale ja o te dirce nevěděla a psala jsem VAm ,že je to otazka nazoru nebo už nevim co,reagovala jsem ,že pišete,že šaty jsou cele žmolkate a přitom MNE se zdaji ješte hodne slušne po zatahnuti tech niti!!a na to jsem psala,že je to otazka nazoru a naročnosti a stim jste VY začala MNE uražet a jmenovat šmudlou a přitom vůbec netušite,kdo ja jsem!!!!!!!!!!!!!!
Pani mi psala,že šaty si vezme,chce je velmi i s temi jak pišete žmolky i dirkou!!Vite na co ja si počkam,až budete VY aukčit,jak bude sedět popis a pote si mužem povykladat,NIC VE ZLEM abyste to opet špatne nepochopila!!!!!!!!!
Petra

ODPOVĚDĚT
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (14.2.2008, 17:20)
Martinko děkuji moc (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (14.2.2008, 3:41)
:-)

ODPOVĚDĚT
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (14.2.2008, 3:35)
No číst sice umím ,ale na této fotečce nic k zatažení nevidím snad jste chtěla napsat k zašití .Což v popisu aukce uvedeno nebylo,a párající se krajka také né.No a k zatažení nitek pokud jich bylo pár já jako prodejce bych je zatáhla sama a uvedla to do popisu ,bohužel zatrhané jsou celé a 1,5 čouhající krajka ani již zatáhnou nejde.Víte být to na mimi pro pár kaček mlčím,ale šlo o aukci některá maminka je mohla vydražit např za 800kč a Vy byste jí napsala že je to věc názoru .Takže pochopte mně nejde o kačky ,ale o princip .Šaty Vám zašlu zpet zatahujte třeba do Vánoc za kačky si něco kupte.Pěkně dopsané podmínky aukcí proč peníze nevracite ,,,,,,,,,,pokud maminky udělovaly pozitivní hodnocení ,že jim bylo hloupé se kvuli par kačkám ozvat tak mně néní protože tím předejdu ,aby maminky u Vás nalítly za velké částky .Mějte se krásně a zapřemýšlejte je to totiž Vaše ostuda :-)

ODPOVĚDĚT
Petra Č. (Petroska) ID 53002 (16.2.2008, 18:52)
Moni mužu Vas opet ujistit,že ja soudna jsem apokud si nekdo u mne neco vydraži za vyšši častku a vec neodpovida te cene,tak te osobe a tomu veřte nebo ne,napisu,že ta věc neodpovida te cene,ale ja se Vam nebudu ospravedlnovat,ano mate pradu je to ma OSTUDA,kterou jste mi pekne udelala,ale ja verim,ze spokojene zakaznice stale budu mit,ja nic špatneho neudělala a poctive platim a odesilam atd...
Mejte se na toto tema važne už nemma nervy,vite ,jsou lidi z kteryma vždy najdete slovo a jsou lidi ,kteři ikdybyste sebevic chtela ,společne slovo nenajdete a vite proc??protože nechcete,Petra

ODPOVĚDĚT
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (17.2.2008, 19:52)
Petro a mužete mi konkretně napsat jakou domluvu jste mi nabídla mimo PENÍZE NEVRACÍM -JE TO VĚC NÁZORU .Tak prosím nelžete :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@

ODPOVĚDĚT
Petra Č. (Petroska) ID 53002 (17.2.2008, 22:45)
Moniko pokud si dobre pamatuji,tak jste to byla VY ktera na mne vyjela!,že takove hadry patři do popelnice!!a očekavate ode mne nějakou napravu aniž byste mne vyslechla,nezlobte se Vy na mne,ale s VAmi se nedomluvim,když stale na mne utočite a uražíte mne,nemam chut se s Vami dal bavit k ničemu to nevede!!PROMINTE tedy a přeji VAm jen a jen vydařene obchudky (hello)

ODPOVĚDĚT
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (18.2.2008, 23:37)
Petro jedním slovem lžete,když jsem Vám ihned po rozbalení balíčku psala slušně ,že šaty nejsou v pořádku a nenositelné napsala jste ihned ŽE JE TO VĚC NÁZORU -PENÍZE NEVRÁTÍTE,tento meil Vám i přepošlu ,aby jste si tedy vzpomněla .Nemáte se chut bavit protože si jste schopna pro 50 kč nechat vrtat koleno a za druhé neumíte připustit své pochybení a aspon se omluvit raději mlžíte a lžete .Já upřímně Vám takové vydařené obchudky jako tento nepřeji ,já Vám přeji ,aby každá maminka co jí pošlete takový děravý hadřík neměla z jakéhokoliv duvodu strach Vám udělit odpovídající komentář i za nákup 1kč jelikož podvod a lež je stejný za 1kč či 1000kč ;-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (14.2.2008, 3:08)
No Vy jste milá, když jich bylo pár, já jako prodejce bych je zatáhla sama a uvedla to v popisu ,ale bohužel tady nešlo o pár nitek .A co mi povíte k té díře a párajíci se krajce to mám taky zatáhnout .Toto jste do popisu neuvedla .Já Vám je zasílám zpět a zatahujte si třeba do Vánoc :-)

ODPOVĚDĚT
Martina B. (Marnatilka) ID 46119, mimibazar.cz/marnatilka (13.2.2008, 20:36)
DOSTALA BY TAKOVÉ HODNOCENÍ ,ŽE BY NA NĚJ DLOUHO NEZAPOMĚLA A KLIDNĚ BYCH TO PÍSLA I ADMINŮM....TA JE ALE DO@YTEK...SORRY ,ALE TO JE HNUS VELEBNOSTI :-o :-oAKCE NEBO BAZAR....TO JÍ TO NENÍ TRAPNÉ?, VŽDYŤ LHALA...BOŽE MÁM VZTEK ZA VÁS..... 8o| 8o| 8o|

ODPOVĚDĚT
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (14.2.2008, 2:58)
Marti děkuji já z ní dnes ani neusnu ještě je drzá jukněte jaky komentář mi písla k druhé fotce.A pokud se chcete pobavit jukněte na její aukce nové boty :-)

ODPOVĚDĚT
Zdenka A. (Adams&family) ID 83484, mimibazar.cz/adams-family (13.2.2008, 19:59)
:^) :^) :^)co dodat... +o( +o( +o( super kup ...

ODPOVĚDĚT
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (13.2.2008, 20:30)
jo jo super kup :-) :-) :-)

ODPOVĚDĚT
Jitka P. (jitulaS) ID 35248, mimibazar.cz/jitulas (13.2.2008, 17:13)
docela hnus

ODPOVĚDĚT
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (13.2.2008, 20:32)
No hnus -šatky vzhledově jsou pěkné ,ale ten stav dopadla jsem dobře jukněte co teprve ted za hnus ,,boty ,,nabízí na aukci ID 53002 :-) :-) (Y)

ODPOVĚDĚT
leona k. (lejča) ID 97007 (13.2.2008, 15:46)
No téééééda,co to je?...Negativní hodnocení to jistí,že! :-o

ODPOVĚDĚT
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (13.2.2008, 20:37)
Ano ,ano ,ale je jí to fuk ;-)

ODPOVĚDĚT
Hana Š. (haňas) ID 64139, mimibazar.cz/hanasliwova (13.2.2008, 15:31)
Tak to je mazec!!! :-o

ODPOVĚDĚT
Roman a Monika P. (jolanika) ID 6268 (14.2.2008, 3:42)
Ano a má to pokračování mám zatahovat nitky :-D

ODPOVĚDĚT