TO JSEM VELIKÁÁÁÁ
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 15 komentářů
Renata K. (Renča4) ID 17814, mimibazar.cz/rencula (25.2.2008, 12:18)
Teeeeda, princezničko, ty jsi ale vyrostla (Y), za chvilku mamce utečeš (Y) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (25.2.2008, 12:28)
RENČO,UŽ SKORO UTÍKÁ!!!HONIM JÍ PO CELÉM BYTĚ ;-) ;-) ;-)SICE LEZE,ALE VŠUDE SI STOUPÁ A HNED SE POUŠTÍ A JÁ JÍ CHYTÁM ;-) ;-) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (jitkafaiglova) ID 52808, mimibazar.cz/jitkafaiglova (20.2.2008, 19:43)
AHOJ KOČIČKY (mamca), TAK JAK JE?? UŽ JE DĚTIČKÁM LEPŠÍ..ASI JO CO...MY MÁME NOVINU, KONEČNĚ UŽ MÁME ZUB |:o) |:o) ;-) ;-), PROTO JE MÁŤA UŽ 2 DNI PROTIVKA 8o| JE TO K ZBLÁZNĚNÍ, ALE TO TI PŘECI NEMUSÍM POVÍDAT, VÍŠ O ČEM JE ŘEČ...DOUFÁM, ŽE SE MU TEĎ SPUSTÍ VŠECHNY NAJEDNOU...PAK DÁM NĚJAKOU FOTEČKU, DNESKA NÁS FOTILA MÓŇA, AŽ BUDE MÍT ČASÍK, POŠLE MI JE..PAK TAM NĚJAKOU VLOŽNÍM...

ODPOVĚDĚT
Irena E. (lindek) ID 18987 (21.2.2008, 18:53)
Ahoj, tak gratulujeme k zoubku (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp). Nám leze pátej a už tři dny vysoký horečky a průjem, tak nevim, jestli nejít k doktorovi *-)

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (jitkafaiglova) ID 52808, mimibazar.cz/jitkafaiglova (21.2.2008, 22:36)
k doktoru, já nevím, možná ju *-), záleží, co ti na to daj...fakt nevím..určitě tím nic nezkazíš...chudinka malá..takže jste taky celý dny doma...? to je pak "vopruz", co? já vím, že za to díťátka nemůžou...ale doma je to pak na budku, co?? (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (jitkafaiglova) ID 52808, mimibazar.cz/jitkafaiglova (21.2.2008, 22:34)
chudinka malá....tak Máťa má jen zvýšenou teplotu, protivka je už 2 dny a jsem z toho 8-| 8-|, buď (child3) nebo (child12) nic mezi tím ;-) ;-) ;-), to vy to máte s Hankou o mnoho horší..včera jsem mu našla první, dnes druhej.. nahoře ten upíří špičák ;-) ;-) jestli to půjde takovou rychlostí, tak vás obě brzo doženem...furt nic..s pohybem, se zubama atd...a teď to chce prdítko všechno dohnat... (kolo) (kolo) (kolo) no přece se nenechá před holkama zahanbit :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Irena E. (lindek) ID 18987 (18.2.2008, 17:13)
Ahoj, tak jak je vám všem? Už jste zraví a veselí??? (koule) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (18.2.2008, 21:36)
AHOJKY KOČIČKY (F) (F)UŽ JE NÁM LÍP.I KDYŽ VALENTINKA JE JEŠTĚ STÁLE NEMOCNÁ BERE STÁLE ANTIBIOTIKA,A DO TOHO TAKY ZOUBKY A PRŮJMÍK JAKO GÁBINKA +o(ALE UŽ SPÍ V NOCI A TO JSEM RÁDA (child3),PROTOŽE JSEM BYLA UŽ HOTOVÁ S TĚCH NOCÍ KDY JEN KAŠLALA A BREČELA.JE HODNĚ ZAHLENĚNÁ TAK OBČAS TO VYZVRACÍ A TAKY JÍ MOC TEĎ NECHUTNÁ (pl).MÍŠA TEN UŽ ŠEL DO ŠKOLKY.KAPIČKY MU ZABRALY NA TA OUŠKA.DNESKA JSEM BYLA V KINĚ NA NAVLASTNÍ NEBEZPEČÍ S LANGMAJEREM.BYLO TO HEZKÝ,ALE V KINĚ BYLO SNAD JEN 20 LIDÍ ;-) ;-)VALENTINKU A MÍŠU HLÍDALA MAMKA.CO VY HOLKY JSTE ZDRAVÍ???KOLIK UŽ BUDE MÍT GÁBINKA ZOUBKŮ??A CO LINDUŠKA,,,LÍBÍ SE JÍ VE ŠKOLCE.MÍŠOVI SE TAM UŽ LÍBÍ STRAŠNĚ MOC A KAŽDÝ DEN SI MAJÍ NĚCO PŘINÉST TAK TAM NOSÍ VŠECHNO MOŽNÝ ,VČERA STARÝ BUDÍK,ZÍTRA MAJÍ MÍT LODIČKU..... ;-) ;-)JINKA VALENTINKA LEZE A STOUPÁ SI A JÁ LÍTÁM ZA NÍ,PROTOŽE V POSTÝLCE NECHCE BÝT.TAK ZATÍM PA PA MĚJTE SE KRÁÁÁSNÉ. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Irena E. (lindek) ID 18987 (18.2.2008, 21:51)
Ahoj, tak to jsem ráda, že už jste lepší a Valentinka se už snad taky dá končně do kupy!! (radost). Dneska Gábi zase průjmík a prdíky, tak zoubky zlobí, pořád jich má jen pět a ty další prosvítaj, ale ne a ne vylézt *-). Lindušce se ve školce líbí, ale mají novou učitelku, ta jejich otěhotněla, tak si zvyká a dneska říkala, že jí předškolačky bijou, ona je mezi velkýma, ale jí je taky dost, tak nevim *-). Když jsem se jí ptala, jestli se jí ve školce líbí, tak prej jo :^). Jé, ty se máš, já v kině nebyla sto let, to musel bejt balzám (flower). Jo a Lindík má ve školce ve čtvrtek karneval a jak jsem koukala, tak všichni kupujou hotový masky a my jsme se snažili doma spáchat kočičku, vlastnoručně, tak bude mezi těma dokonalýma princezničkama a karkulkama asi nevýrazná, přemýšlím,že jí teda taky koupím, ale moc se mi nechce *-), není to pak ono, ale asi je jiná doba +o(. Taky Gábi stoupá pořád dokola a už se jí posouvá spaní, tak celý dopoledne nic neudělám, jen hllídám, už jsme si koupili zarážky na dvířka, tak si neskřípá prstíky ;-)...Ohrádku budeme vracet, je nám už taky k ničemu :-D. Mějte se krásně a buďte zdraví, je dobře, že ouško polevilo, to je asi úleva pro Míšu (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (jitkafaiglova) ID 52808, mimibazar.cz/jitkafaiglova (16.2.2008, 22:10)
Ahoooooooooj, tak už je dětičkám lepčíííííííííííííííí (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (16.2.2008, 22:12)
AHOJKY,UŽ MI VŠICHNI SPINKAJÍ A JE JIM LÍP.MÍŠA BYL DNES DOKONCE CHVILKU VENKU ASI PŮL HOĎKY (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (jitkafaiglova) ID 52808, mimibazar.cz/jitkafaiglova (16.2.2008, 22:14)
tak to je dobře.... (L) (L) (L) já jdu dát koupel a mažu taky směr ložnice...mám toho nějak dost dneska |-) |-)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (16.2.2008, 22:17)
TAK TI PŘEJU DOBROU NOCIČKU (noc) (noc) (hello) (hello) (hello)PÍSNEM SI ZÍTRA ,NEBO V TÝDNU.MUSÍŠ POSPAT TU VAŠI OSLAVU DNEŠNÍ.PA (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (jitkafaiglova) ID 52808, mimibazar.cz/jitkafaiglova (16.2.2008, 22:22)
byli tu akorát naši, takže nic velkýho, ale Marda byl spokojenej (^) (^) (^) dostal plno dárků (taková kompenzace za to, že Péťa měl na vánoce mobil) ;-) ;-), tak byl moc spokojenej |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) Krom jinýho dostal i indiánskej stan, tak to v něm dneska hned chtěl zalomit (child3) ;-) ;-) ;-) tak pa (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (jitkafaiglova) ID 52808, mimibazar.cz/jitkafaiglova (16.2.2008, 14:28)
Kampak se chystáš prdelinko, *-) *-) (L) (L) (L) (L), už je ti aspoň lepší ?maminka tě zase krásně vyfikla
My máme odpoledne zase oslavu ;-) ;-) (^), krom manžílka a Máťi jsem všichni v zimě ;-) ;-) ;-), takže dnes Mareček 9... tak to tady zas musím trochu pofackovat. dortík už jsem upekla, teď ještě něco slanýho s listovýho těsta (pl) a ť je na stole nějaká mňamka (pl) (pl) (pl). Tak jdu na to...co Míšánek je to taky už aspoň lepší??? (L) (L) (L) (L) (L).
Jinak ráno jsme tu dnes měli zimu jako prase 8o| (zima) (zima) (zima) 8-|
Jo a teď jsem si vzpoměla, my měli jako první záchranu na ucho jako děti, vatu namočenou ve francovce (trochu), dát na ucho a zabalit do teplýho šátku nebo i čepici a pokud to nebylo zas tak rozběhlý, tak na první bolesti to pomohlo. Ale možná, že to znáš...

ODPOVĚDĚT