Viktorka se Sofinkou
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Lucie M. (Perchta) ID 64949, mimibazar.cz/perchta (11.4.2008, 13:52)
Ahoj holky (L)no,vy jste krásný slečinky (X) (child9),konečně Vás taky vidíme :-) :-)Zdravíme mamču (mamca) (C) (hello) (flower) (hello) (flower)

ODPOVĚDĚT
markéta g. (markytka78) ID 109655 (14.4.2008, 10:11)
:-D Ahojte holky, to je sranda co. :-D :-D Zrovna ted jsme se byly kouknout na Alíka. Nic moc to tam je že. Tak se mějte. Viktorka je trošku nachlazená tak šupajdí do postele. Venku je tak krásně no škoda. A Sofinka tu řádí na dece a už se nám dneska poprvé otočila na bříško sama. Tak páá a zase někdy (C) (radost) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lucie M. (Perchta) ID 64949, mimibazar.cz/perchta (15.4.2008, 8:20)
Čauky,tak ať se Viki brzy uzdraví (chripka)naše Vikča ;-)byla taky pěkně nemocná a brala antibiotika :-(a teď zase máme ve čtvrtek nástup do nemocnice na trhání mandlí +o(Sofinka je šikulka (Y)hned bych to zase vrátila,děti tak strašně rychle rostou :'(a třetí holku už nám taťka zakázal ;-)Tak se mějte holky krásně,nemaroďte a zase si písneme (L) (L) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
markéta g. (markytka78) ID 109655 (16.4.2008, 19:33)
Ahoj no tak Vikča už je lepší :-p ale i přes to nachlazení zlobí pořád stejně (tudledudle) (tudledudle) a ted dokonce má novou zábavu a kouše si nehty :-@ nevím co jí to napadlo :-( nikdy to nedělala :^) tak jsem zvědavá kdy jí to přestane bavit. No jinak s těma rostoucíma dětma to je pravda strašně rychle to letí a utíká a my jen stárneme +o( . U nás to tatkovi moc nevadí že má doma babinec (X) (mamca) a možná ještě až půjde Vikča do školy bude do třetice ještě mimčo ale to snad už bude (Z) a když ne tak nevaí (radost) (radost). Vikča Viktorce moc drží pěstičky (pusa) aby jí to zítra dobře v nemocnici dopadlo. Tak pá holky (radost) (radost) (radost) :-$

ODPOVĚDĚT