..................................................
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Bara R. (Didinnka) ID 52120, mimibazar.cz/didinnka (16.8.2008, 22:36)
Pane bože,tohle kdyby někde na mne vybaflo tak je po mne :-o :-otohle že má byt předvánoční atmosféra :-(ale jinak masky jsou super (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Vladislava U. (Vladik) ID 5184, mimibazar.cz/vladik (9.4.2008, 11:51)
Tato tradice je v Thumersbachu přes 100 let." Na malém náměstíčku ještě půl hodiny před začátkem svědčí o tom, že se něco bude dít, jen pár stánků se svařeným vínem a opékanými klobásami. Pak se náměstí najednou zaplní, vzplane vatra a na saních tažených čerty přijede svatý Mikuláš doprovázený andělem, aby rozdal dárky. "V této podobě, s Mikulášským průvodem pořádáme v Thumersbachu Krampus Lauf již 11 let," dodává k místnímu Běhu čertů pan Dreiseitl. To největší soustředění pekelníků se odehrává ovšem na protějším břehu jezera v Zell am See. S příchodem adventu se celé Zell am See vánočně vyzdobí a ze všech koutů městečka začne dýchat vánoční pohoda. Ovšem až na jeden prosincový večer, kdy se do ulic nahrne na tři stovky čertů, ďáblů a nejrůznějších rachotících příšer. Zdejší srocení pekelníků je jedno z největších v celém Rakousku a některé masky skutečně nahánějí hrůzu.
Doufám , že někdy seberu tolik odvahy a vyrazím do rejdu pekelníků !!
:-@ |:o)

ODPOVĚDĚT
Eva S. (Nikita1333) ID 40152 (9.4.2008, 13:02)
Tak to je moc pěkný,že mají takovou i když hroznou dradici,taky bych tam jela.Třeba někdy jo,kdyby jste tam jela dříve tak dejte vědět jaké to tam bylo. :-D :-D :-D :-D :-DA díky za tak dlouhé povídání (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT