Chci udělat zítra smažák na oběd, ale vždy mi vyteče...máte nějakou radu, aby nevytékal? Děkuji :-)
| Eva F. (Adélka+Terezka) ID 24072 (9.12.2011, 6:50) | hodně rozpálit pánev a osmahnout rychle z obou stran
ODPOVĚDĚT |
|
Romana Z. (depaor) ID 401972 (9.12.2011, 6:40) | Já jinak než 2x trojobal + do mražáku + pak do horkého oleje nedělám a stejně teče
ODPOVĚDĚT |
|
| Kamila P. (Kamis1) ID 218404 (9.12.2011, 5:14) | Jednoznačně 2x obalit
ODPOVĚDĚT |
|
| PETRA T. (Petysek1) ID 105495 (8.12.2011, 23:26) | také za mě trojobal 2x
ODPOVĚDĚT |
|
| Eva J. (evuse76) ID 151559, mimibazar.cz/evuse76 (8.12.2011, 23:24) | Taky obaluji 2x a dám do mrazáku, klidně i na půl hodiny, nebo déle
ODPOVĚDĚT |
| | Martina V. (VMarťa) ID 235808, mimibazar.cz/vmarta (8.12.2011, 23:26) |
Taky děkuji za radu, určitě vyzkouším
ODPOVĚDĚT |
|
| Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (8.12.2011, 23:23) | ...také obaluji 2x a pak strčím obalený sýr na chvíli do mrazáku... ...pak zprudka usmažit...
ODPOVĚDĚT |
| | Martina V. (VMarťa) ID 235808, mimibazar.cz/vmarta (8.12.2011, 23:25) |
Děkuji za další radu, určitě vyzkouším
ODPOVĚDĚT |
|
| Nataša Urbanová (Natalinda3) ID 131143 (8.12.2011, 23:21) | tak já ho dělám z eidamu a obalím v mouce, vajíčku, strouhance, vajíčku a zase strouhance a dbám na to aby byl opravdu celý sýr zakryt a smažím na prudce rozpáleném oleji a zatím mi nikdy nevytek
ODPOVĚDĚT |
|
| Lenka H. (leliška) ID 356519, mimibazar.cz/leliska (8.12.2011, 23:21) | Já jsem po přechodu na bezlepkové, přestala smažit klasický smažák. Začla jsem dělat kuličky nebo karbanátky. Nastrouhám sýr na jemném struhadle. Přidám vajíčka a trochu zahustím moukou. Přidám i nějaké koření podle chuti. Potom obaluji ve strouhance a smažím. Nikdy mi nevyteklo. Je to i levnějsí alternativa, z 30dkg se nají celá rodina. Ale není to klasický smažák.
ODPOVĚDĚT |
|
| Jana M. (Janičkam) ID 224071, mimibazar.cz/janickam (8.12.2011, 23:07) | taky ho obaluji dvakrát a smažím ve friťáku kde mám olej na fritování ( je sice dražší ale lepší, ne každý ho dává ) a nevytekl nikdy
ODPOVĚDĚT |
| | Martina V. (VMarťa) ID 235808, mimibazar.cz/vmarta (8.12.2011, 23:17) |
Děkuji, friťák sice máme, ale už ani nepamatuji, kdy jsem v něm smažila naposledy , ani olej do něj nemám , musela bych jej nejdříve koupit , tak třeba příště
ODPOVĚDĚT |
|
| Iva Š. (spachtle) ID 39472, mimibazar.cz/spachtle (8.12.2011, 23:05) | obaluji v trojobale 2x a zprudka opéct, nevyteče
ODPOVĚDĚT |
| | Martina V. (VMarťa) ID 235808, mimibazar.cz/vmarta (8.12.2011, 23:15) |
Ivo, chápu dobře že ten trojobal děláte 2x, takže celkem obalujete 6x ?
ODPOVĚDĚT |
| | | Iva Š. (spachtle) ID 39472, mimibazar.cz/spachtle (8.12.2011, 23:48) |
ne obaluju 2x jednou mouka,vejce,strouhanka a podruhé mouka,vejce,strouhanka
ODPOVĚDĚT |
| | Renáta P. (arnost10) ID 174834 (8.12.2011, 23:08) |
jsem si nemohla vzpomenout na trojobal, proto jsem to níže napsala jak pako
ODPOVĚDĚT |
| | | Martina V. (VMarťa) ID 235808, mimibazar.cz/vmarta (8.12.2011, 23:14) |
Děkuji, nevadí, hezky rozepsáno , měla jsem v plánu to tak obalit, naposledy jsem obalovala jen 2x a vyteklo , takže teď zkusím 3x
ODPOVĚDĚT |
|
Hana V. (Hanulinka83) ID 157124 (8.12.2011, 23:01) | Já vždy obalím aspoň dvakrát a smažím na prudčím ohni - je to ŕychlejší a sýr většinou nestihne vytéct. Kamarádka sýr smaží zásadně ve friťáku a prý jí nevytéká vůbec.
ODPOVĚDĚT |
| | Martina V. (VMarťa) ID 235808, mimibazar.cz/vmarta (8.12.2011, 23:20) |
Děkuji za radu, zkusím ještě ten prudší oheň a obalit víckrát
ODPOVĚDĚT |
|
| Renáta P. (arnost10) ID 174834 (8.12.2011, 23:01) | mouka, vajíčko, strouhanka, vajíčko, strouhanka, vajíčko, strouhanka, obaluju dva až třikrát, pak to tutově nevyteče, a při obrácení nepíchat vidličkou
ODPOVĚDĚT |
|
Celkem: 32 (zobrazuje se 21-32) | << předchozí 1, 2 |