Smažený sýr
Chci udělat zítra smažák na oběd, ale vždy mi vyteče...máte nějakou radu, aby nevytékal? Děkuji :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 32 komentářů
Eva F. (Adélka+Terezka) ID 24072 (9.12.2011, 6:50)
hodně rozpálit pánev a osmahnout rychle z obou stran (Y)

ODPOVĚDĚT
Romana Z. (depaor) ID 401972 (9.12.2011, 6:40)
Já jinak než 2x trojobal + do mražáku + pak do horkého oleje nedělám a stejně teče ,-)

ODPOVĚDĚT
Kamila P. (Kamis1) ID 218404 (9.12.2011, 5:14)
Jednoznačně 2x obalit :-$

ODPOVĚDĚT
PETRA T. (Petysek1) ID 105495 (8.12.2011, 23:26)
:-) také za mě trojobal 2x (clamp)

ODPOVĚDĚT
Eva J. (evuse76) ID 151559, mimibazar.cz/evuse76 (8.12.2011, 23:24)
Taky obaluji 2x a dám do mrazáku, klidně i na půl hodiny, nebo déle (Y)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (VMarťa) ID 235808, mimibazar.cz/vmarta (8.12.2011, 23:26)
Taky děkuji za radu, určitě vyzkouším (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (8.12.2011, 23:23)
...také obaluji 2x a pak strčím obalený sýr na chvíli do mrazáku... (Y)...pak zprudka usmažit...

ODPOVĚDĚT
Martina V. (VMarťa) ID 235808, mimibazar.cz/vmarta (8.12.2011, 23:25)
Děkuji za další radu, určitě vyzkouším (Y)

ODPOVĚDĚT
Nataša Urbanová (Natalinda3) ID 131143 (8.12.2011, 23:21)
tak já ho dělám z eidamu a obalím v mouce, vajíčku, strouhance, vajíčku a zase strouhance a dbám na to aby byl opravdu celý sýr zakryt a smažím na prudce rozpáleném oleji a zatím mi nikdy nevytek (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka H. (leliška) ID 356519, mimibazar.cz/leliska (8.12.2011, 23:21)
Já jsem po přechodu na bezlepkové, přestala smažit klasický smažák. Začla jsem dělat kuličky nebo karbanátky. Nastrouhám sýr na jemném struhadle. Přidám vajíčka a trochu zahustím moukou. Přidám i nějaké koření podle chuti. Potom obaluji ve strouhance a smažím. Nikdy mi nevyteklo. Je to i levnějsí alternativa, z 30dkg se nají celá rodina. Ale není to klasický smažák.

ODPOVĚDĚT
Jana M. (Janičkam) ID 224071, mimibazar.cz/janickam (8.12.2011, 23:07)
taky ho obaluji dvakrát a smažím ve friťáku kde mám olej na fritování ,-) ( je sice dražší ale lepší, ne každý ho dává ) a nevytekl nikdy (L)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (VMarťa) ID 235808, mimibazar.cz/vmarta (8.12.2011, 23:17)
Děkuji, friťák sice máme, ale už ani nepamatuji, kdy jsem v něm smažila naposledy ,-), ani olej do něj nemám *-), musela bych jej nejdříve koupit ,-), tak třeba příště (Y)

ODPOVĚDĚT
Iva Š. (spachtle) ID 39472, mimibazar.cz/spachtle (8.12.2011, 23:05)
obaluji v trojobale 2x a zprudka opéct, nevyteče (Y)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (VMarťa) ID 235808, mimibazar.cz/vmarta (8.12.2011, 23:15)
Ivo, chápu dobře že ten trojobal děláte 2x, takže celkem obalujete 6x ? ,-)

ODPOVĚDĚT
Iva Š. (spachtle) ID 39472, mimibazar.cz/spachtle (8.12.2011, 23:48)
ne obaluju 2x ,-) jednou mouka,vejce,strouhanka a podruhé mouka,vejce,strouhanka ,-) ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Renáta P. (arnost10) ID 174834 (8.12.2011, 23:08)
jsem si nemohla vzpomenout na trojobal, proto jsem to níže napsala jak pako ,-)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (VMarťa) ID 235808, mimibazar.cz/vmarta (8.12.2011, 23:14)
Děkuji, nevadí, hezky rozepsáno :-), měla jsem v plánu to tak obalit, naposledy jsem obalovala jen 2x a vyteklo +o(, takže teď zkusím 3x (Y)

ODPOVĚDĚT
Hana V. (Hanulinka83) ID 157124 (8.12.2011, 23:01)
Já vždy obalím aspoň dvakrát a smažím na prudčím ohni - je to ŕychlejší a sýr většinou nestihne vytéct. Kamarádka sýr smaží zásadně ve friťáku a prý jí nevytéká vůbec.

ODPOVĚDĚT
Martina V. (VMarťa) ID 235808, mimibazar.cz/vmarta (8.12.2011, 23:20)
Děkuji za radu, zkusím ještě ten prudší oheň a obalit víckrát (Y)

ODPOVĚDĚT
Renáta P. (arnost10) ID 174834 (8.12.2011, 23:01)
mouka, vajíčko, strouhanka, vajíčko, strouhanka, vajíčko, strouhanka, obaluju dva až třikrát, pak to tutově nevyteče, a při obrácení nepíchat vidličkou (Y)

ODPOVĚDĚT
Celkem: 32 (zobrazuje se 21-32)<< předchozí 1, 2