Co mi pomohlo při bolestech zad a migréně!



Tyhle cviky mi pomohly při opakovaných bolestech zad a migréně hlavně!Bohužel lékaři nepomohli tak sem si pomohla sama.
Hlavně holky moje nedávejte nohu přes nohu!!!!!!!!!
Už po týdnu kdy to budete dodržovat uvidíte zlepšení.
Holky mám tři děti a ty potřebujou funkční maminku a né pořád chcíplou ,takže sem se sebou prostě musela něco dělat.
Doufám ,že to taky někomu pomůže.Budu ráda, když mi potom napíšete.
Ještě něco berušky pokud už vás ta hlavička bolí ,naplňte si gumovou flašku horkou vodou a přiložte na bolavé místečko.Ta horkost přebije bolest.Miluju teplíčko....a všem děkuji za zájem a ohlasy.



Tohle se musí pomalu a opatrně než se to naučíte používat a hlavně nesmí to bolet! Takže dejte ruce v pěst a ohněte palce.Stoupněte nebo sedněte si rovně ale uvolněně.Postupně přikládejte palce kolem páteře a mírným zatlačením uvolněte obratel trochu se i prohnou záda.Mě tam pěkně křupe :) opakuji nesmí to bolet.Takže pokud déle sedíte povolte si takle záda.Promačkáním kam došáhnete.Ještě je dobré nadechnout a při výdechu zatlačit.


Můj nejoblíbenější cvik.Lehneme si na záda a pomálu dáme nohy za hlavu.Určitě vám to hned nepůjde,protože máte skrácené svaly.Jakmile ale budete cvičit trochu pravidelně stačí chvíli denně!Pomožte si rukama pod zadečkem.Ucítite svaly na šíji možná i hukot v uších ale nepovolte,táhne to i na zádech a stehnech,lýtkách.Pokud vás jen málo bolý hlava či cítíte únavu tohle je ten nejlepší cvik.


No tohle je cvik do vany alespoň u mě.Napařit záda pak si sednout rovně a chytit si kolena.To za 1.


Za druhé povolte záda a jako by si lehejte tím dáte váhu na kostrč a počkejte jak uslyšíte křupnutí.To je úleva.někdy nekřupne obratle sou v pohodě.:)


A střídáme nohy.


Posilujte i bříško, protože povolené svaly sou napojené na zádové takže když nezatáhnete ani bříško máte povolené i svaly na zádech.Au au .Lehněte si a buď zvedněte mírně hlavu nebo jí nechte i ležet pokud začínáte.Zvedněte nohy mírně nad zem a střídáme nohy natáhnout a skrčit.Co vydržíte.


Nohy do pravého úhlu.Nyní jsem zjistila ,že pokud takhle opřu nohy o gauč a zadeček je mírně nad zemí.Tak se při tomhle cviku povolí obratel lépe.


Nohy na jednu stranu a hlavičku na druhou.


No a to samé na druhou.