Kuřecí maso v zeleninové remuládě-podle Petra Havlíčka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

mrkev 1 ks, celer 1/4 ks, bílý jogurt 1 ks, sójová omáčka 1 lžíce, kuřecí prsa 250g, máslo, 1 lžička česnek sušený, 1 stroužek česneku, kari koření 1 špetka, grilovací koření 1 špetka, pepř 1 špetka, strouhaný sýr 30 g

POSTUP PŘÍPRAVY

Na troše másla orestujeme nastrouhanou mrkev a celer, přidáme bílý jogurt s trochou sójové omáčky a vše na pánvi necháme krátce přejít varem. Orestujeme kuřecí maso okořeněné trochou kari, pepřem, česnekem a špetkou grilovacího koření. Hotové maso vložíme do zapékací mísy a zalijeme přípraveným mrkvovým zábslem, posypeme strouhaným sýrem, podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší. Dobrou chuť.