POTŘEBNÉ PŘÍSADY
500 g krůtího masa, 250 g třešňových rajčat, 300 g Passaty, 200 g hříbků (čerstvé nebo mražené), 50 ml smetany, sůl, olivový olej na osmahnutí masa
POSTUP PŘÍPRAVY
Krůtí maso nakrájet na větší kostky, hříbky pokrájet na kousky, rajčata nechat celá.
Na olivovém oleji orestovat maso, aby se zatáhlo.
Maso přendat do hrnce, osolit a zasypat rajčaty a hříbky.
Vše zalít passatou.
Pomalit 5 hodin na LOW (3,5l hrnec).
Nakonec vmíchat smetanu, v případě potřeby trochu zahustit troškou instantní jíšky.
Krůtí maso nakrájet na větší kostky, hříbky pokrájet na kousky, rajčata nechat celá. |
Na olivovém oleji orestovat maso, aby se zatáhlo. |
Maso přendat do hrnce, osolit a zasypat rajčaty a hříbky. Vše zalít passatou. |
Pomalit 5 hodin na LOW. |
Nakonec vmíchat smetanu, v případě potřeby trochu zahustit troškou instantní jíšky. |