Ovesná jablečno-skořicová kaše



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 šálek ovsa bezpluchého, ½ - 1 čajová lžička mleté skořice, ½ čajové lžičky soli, 3 lžíce javorového sirupu, 2 jablka, 1½ šálku vody, 1½ šálku mléka, sekané ořechy na posypání hotové kaše

POSTUP PŘÍPRAVY

Jablka oloupat, zbavit jádřince a nakrájet na plátky cca 1 cm široké.

Do hrnce dát jablka + oves + skořici + sůl + javorový sirup + vodu + mléko.
Vše promíchat

Pomalit 7-8 hodin na LOW (3,5l hrnec).

Kaši na talíři posypat sekanými ořechy a případně zakápnout sirupem nebo medem.

Suroviny.
Jablka oloupat, zbavit jádřince a nakrájet na plátky cca 1 cm široké. Do hrnce dát jablka + oves + skořici + sůl + javorový sirup + vodu + mléko a vše promíchat.
Pomalit 7-8 hodin na LOW. Kaši na talíři posypat sekanými ořechy a případně zakápnout sirupem nebo medem.