Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Ovesná jablečno-skořicová kaše

0.0
Ovesná jablečno-skořicová kaše

Potřebné ingredience

1 šálek ovsa bezpluchého, ½ - 1 čajová lžička mleté skořice, ½ čajové lžičky soli, 3 lžíce javorového sirupu, 2 jablka, 1½ šálku vody, 1½ šálku mléka, sekané ořechy na posypání hotové kaše

Postup přípravy

Jablka oloupat, zbavit jádřince a nakrájet na plátky cca 1 cm široké.

Do hrnce dát jablka + oves + skořici + sůl + javorový sirup + vodu + mléko.
Vše promíchat

Pomalit 7-8 hodin na LOW (3,5l hrnec).

Kaši na talíři posypat sekanými ořechy a případně zakápnout sirupem nebo medem.

Suroviny.

Jablka oloupat, zbavit jádřince a nakrájet na plátky cca 1 cm široké. Do hrnce dát jablka + oves + skořici + sůl + javorový sirup + vodu + mléko a vše promíchat.

Pomalit 7-8 hodin na LOW. Kaši na talíři posypat sekanými ořechy a případně zakápnout sirupem nebo medem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bedla7 30. 9. 2020, 9:30
(Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie