RECEPTY > POMALÝ HRNEC

NÁZEV
prohledat zároveň postup a přísady      vyhledání dle čísla receptu
VŠECHNY TYPY RECEPTŮ | RECEPTY S POSTUPY | RECEPTY PRO INSPIRACI
VŠECHNY RECEPTY
DĚTSKÉ SPECIALITY
POLÉVKY
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
HOVĚZÍ MASO
VEPŘOVÉ MASO
MLETÉ MASO
RYBY A DARY MOŘE
ZVĚŘINA
BEZMASÁ JÍDLA
SALÁTY, ZÁLIVKY
RÝŽE A TĚSTOVINY
PIZZY, CHLEBY
SLADKÁ JÍDLA
MOUČNÍKY, POHÁRY
CUKROVÍ
OVOCE
ZAVAŘENINY
CHUŤOVKY
POMAZÁNKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČÍ MASO
BEZLEPKOVÁ DIETA
LUŠTĚNINY
HOUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÁ JÍDLA
DOMÁCÍ MEDICÍNA
DIETY
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
DOMÁCÍ PEKÁRNY
GRILOVÁNÍ
DORTY
CO DŮM DAL
DIA RECEPTY
PARNÍ HRNEC
POMALÝ HRNEC
NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY | NEJOBLÍBENĚJŠÍ RECEPTY | NEJOBLÍBENĚJŠÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC | NEJDISKUTOVANĚJŠÍ RECEPTY
POSLEDNĚ KOMENTOVANÉ RECEPTY
Kuřecí s chřestem (2) 19.8.2018, 19:32
TLAČENKA v PH od Áji Plassil (4) 31.5.2018, 18:01
Kuře na patizonu (2) 16.2.2018, 19:23
Zimní slepičí polévka (1) 4.2.2018, 21:39
DISKUSE O RECEPTECH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech
Celkem: 79 (zobrazuje se 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 další >>

POMALÝ HRNEC

Vepřové plátky po znojemsku



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Vepřové maso 1 cibule 100 g uzené slaniny 4 ks okurky olej, voda, hladká mouka sůl, mletý černý pepř, sojová omáčka jíška, ocet, podravka

POSTUP PŘÍPRAVY

Vepřové plátky naklepeme nasolíme opepříme obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme na oleji. Vytáhneme na talíř. Ve výpeku osmahneme cibulku, na kostičky nakrájený špek a párek na kolečka. Potom vrátíme maso zpět ještě okořeníme sojovkou a worchestrem. Zapneme hrnec PH na hight. 2,5 hodiny. Potom přidáme nakrájené okurky kyselé a trochu zahustíme jíškou a ještě půl hodiny zapneme.

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

Jaroslava B. (Jamajka206) ID 120333 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

Lesní kuře



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuře, 4 stroužky česneku, 1 velká cibule, hrst sušených lesních hub, sůl, drcený kmín, tymián, máslo na vymazání hrnce, na zahuštění 1 lžíce kukuřičného škrobu + 50 ml vody, na dochucení na talíři čtyřbarevný pepř + zelená petrželka

POSTUP PŘÍPRAVY

Nejprve připravit suroviny:
- kuře rozpůlit, nebo naporcovat na jednotlivé díly
- cibuli pokrájet na půlkolečka
- česnek pokrájet na plátky
- houby namočit do vody (do asi 150-200 ml tak na ½ hodiny)
- petržel posekat

Hrnec vymazat máslem a rozložit do něj maso.

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

Krůtí na víně



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

600 g krůtího masa, 200 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer - v poměru, jak to máte rádi), 80 g cibule,, 250 ml červeného vína, 50 g uzené slaniny, sůl, 2 bobkové listy, provensálské koření, olej na orestování masa, na zahuštění 1 polévková lžíce kukuřičného škrobu +100 ml vody

POSTUP PŘÍPRAVY

Připravit suroviny:
- zeleninu pokrájet na tenké nudličky
- cibuli pokrájet na hrubší kousky (čtvrtměsíčky)
- maso nakrájet na větší kousky (cca 50 - 70 gramů)
- slaninu pokrájet na špalíčky a obalit v provensálském koření

Do každého kousku masa udělat nožem zářez a vložit kousek slaniny v koření, potom maso zprudka opéct na oleji ze všech stran.

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbil jeden návštěvník)

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

Vepřové karé se žampiony a bramboro-petrželovými noky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

* KARÉ: 500 g vepřového karé, 100 g slaniny, 250 g žampionů, 4 stroužky česneku, 1 cibule, mletá sladká paprika, drcený kmín, mletý pepř, sůl, hladká mouka na poprášení masa, olej na smažení, 50 ml vody na podlití (nebo vývaru), něco na zahuštění (instantní jíška, hraška...), na dochucení instantní šťáva na světlá masa (pokud se nepodlévalo vývarem); * NOKY: 500 g brambor, 50 g krupice, 50 g hladké mouky, 1 vejce, hrst nasekané petrželky, sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

Nejprve připravit suroviny:
- maso nakrájet na plátky, osolit, opepřit a poprášit hladkou moukou
- slaninu pokrájet na kostičky
- cibuli pokrájet na jemno
- česnek pokrájet na tenké plátky
- žampiony očistit a případně pokrájet

Maso zprudka osmahnout na pánvi a odložit stranou.

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

UZENÉ MASO s KAŠÍ A CIBULKOU



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Uzené, cibulku, olivový olej, sůl na br. kaši

POSTUP PŘÍPRAVY

1/2 kg uzené rolky v celku dáme do pomaláčku v noci a loudáme 6 hodin na low můžete na High 3 hodiny a maso měkoučké. Žádné koření ani sůl nedávám. Podleji skleničkou vody a hotovo. Rychlé a dobré.

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

Jaroslava B. (Jamajka206) ID 120333 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

HOVĚZÍ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ V PH



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Ingredience: 500 g hovězích líček (cca 2 kusy) 300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) 500 ml silného hovězího vývaru nebo demi glace 200 ml suchého červeného vína 5 ks kuliček nového koření 3 ks bobkové listy 1 ks velká cibule 3 lžíce rajčatového protlaku nebo pasírovaných rajčat 3 lžíce sádla 1 lžíce třtinového cukru rozmarýn a tymián pepř sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

Opracovaná omytá a osušená líčka nakrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme
V kastrolu rozpálíme sádlo a líčka zprudka ze všech stran opékáme cca 10 minut
Maso vyjmeme a do výpeku dáme na kostičky pokrájenou kořenovou zeleninu a cibul, restujeme cca 15 minut
Přidáme protlak nebo pasírovaná rajčata, cukr a necháme lehce zkaramelizovat, přilejeme víno a necháme ho odpařit
Přidáme vývar (demi glace), koření a vrátíme opečené maso
Dusíme doměkka zhruba 3 hodiny
Poté maso vyjmeme a omáčku propasírujeme, přidáme lžíci másla pro zjemnění a zahuštění.

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Jaroslava B. (Jamajka206) ID 120333 | další recepty

KOMENTÁŘE (3) poslední: 26.8.2018, 18:57 | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

VEPŘOVÉ MASO NA ZELENINĚ v PH


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Vepřové maso vcelku nasolím, popepřím, nakmínuji, gril. Koření, sojová omáčka a worcester. Pokrájím, co mám cibuli, papriku červenou i bílou, rajče, pórek vše na malé kostičky. Podleji černým pivem (nemusí být) a zapnu na 4 hod. na 2high. Po 3 hodinách asi dochutím a solamylem trochu zahustím a ještě tak půl hodiny nechám provařit. Padávám s těstovinami.

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbil jeden návštěvník)

Jaroslava B. (Jamajka206) ID 120333 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

Hovězí po mongolsku



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g hovězí kýty, 3 lžíce kukuřičného škrobu, 2 lžíce olivového oleje, 3 lžíce sójové omáčky, 3 lžíce třtinového cukru, 4 stroužky česneku, 200 ml vody, 2 střední mrkve, zelená část lahůdkové cibulky na ozdobu

POSTUP PŘÍPRAVY

Nejprve připravit suroviny:
- maso nakrájet nejdříve na plátky a poté na dlouhé nudičky
- česnek prolisovat
- mrkev pokrájet na tenké nudličky
- cibulku pokrájet na tenká kolečka

K masu přidat škrob a obalit ho v něm.
Do hrnce dát olej + sójovou omáčku + cukr + česnek + vodu + mrkev a vše důkladně promíchat.

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

Treska s mozarellou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g filet z tresky, 150 g listového nebo baby špenátu, 1 balení mozzarelly (tedy cca 125 g sýra), 4 rajčata, několik lístků bazalky, citrónová šťáva (asi 1 lžíce), sůl, bílý pepř, (v případě potřeby něco na zahuštění sosu), máslo na vymazání hrnce

POSTUP PŘÍPRAVY

Mozarellu pokrájet na plátky a rajčata pokrájet na měsíčky.

Hrnec vymazat máslem a filety rozložit na dno hrnce.
Osolit, opepřit a zakápnout citrónovou šťávou.
Na filety rozložit lístky bazalky a na to pak špenát a mozzarellu. Nakonec zasypat rajčaty.

Pomalit na LOW 3,5 hodiny.

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

Španělský ptáček



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4-5 plátků hovězího masa, vejce (množství dle počtu ptáčků), kyselé okurky, párek, plátky anglické slaniny, plnotučná hořčice, 2 velké cibule, sůl, pepř, olej na osmažení cibule, 200 ml vody na podlití, na zahuštění trochu instantní jíšky, mouky...

POSTUP PŘÍPRAVY

Nejprve připravit suroviny:
- vejce uvařit na tvrdo a rozpůlit nebo rozčtvrtit (podle velikosti vajec a plátků masa)
- maso rozklepat do tenka
- okurky podélně rozpůlit nebo rozčtvrtit
- cibule pokrájet na drobno

Maso osolit, opepřit a z jedné strany potřít hořčicí. Na každý plátek masa položit látek slaniny + kousek vejce + okurku + párek. Zavinout do závitku a zajistit.

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ
Celkem: 79 (zobrazuje se 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 další >>
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt