Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Ossobuco s gremolatou

0.0
Ossobuco s gremolatou

Potřebné ingredience

2 ossobuco, 1 cibule, 100 g drcených rajčat (z konzervy), hladká mouka, sůl, pepř, máslo, 100 ml bílého vína, 100 ml hovězího vývaru; * GREMOLATA: 2 stroužky česneku, kůra z ½ citronu, 1 velká lžíce petrželky

Postup přípravy

Připravit suroviny:
- maso osolit, opepřit a obalit v hladké mouce
- cibuli pokrájet na kostičky
- česnek nasekat na jemno (nebo prolisovat)
- petrželku pokrájet

Na másle osmahnout maso z obou stran a přendat ho do hrnce.
Poté osmahnout cibulku do sklovata, přidat víno a nechat chvilku provařit.
Přidat rajčata + vývar, promíchat a směs přelít do hrnce a promíchat s masem.
Pomalit 5-6 hodin na LOW (2,4l hrnec).

Připravit gremolatu - smíchat česnek + petrželku + citronovou kůru a promíchat a přidat do hrnce k masu.
Pomalit ještě ½ -1 hodinu na LOW.

Na másle osmahnout maso z obou stran a přendat ho do hrnce. Poté osmahnout cibulku do sklovata, přidat víno a nechat chvilku provařit. Přidat rajčata + vývar, promíchat a směs přelít do hrnce a promíchat s masem.

Pomalit 5-6 hodin na LOW (2,4l hrnec). Připravit gremolatu - smíchat česnek + petrželku + citronovou kůru a promíchat a přidat do hrnce k masu. Pomalit ještě ½ -1 hodinu na LOW.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie