(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Hovězí s koprovou omáčkou
Potřebné ingredience
500 g hovězího masa, 200 ml vody, sůl, 3 velké lžíce kopru, 1 lžíce cukru, 200 ml smetany, ocet, instantní jíška
Postup přípravy
Maso vložit do hrnce, osolit a zalít vodou.
Pomalit na LOW 7 hodin (2,4l hrnec).
Potom přidat kopr + sůl + cukr + smetanu a promíchat.
Pomalit na LOW ještě ½ - 1 hodinu.
Dle potřeby zahustit jíškou a dochutit octem.
Pomalit na LOW 7 hodin (2,4l hrnec).
Potom přidat kopr + sůl + cukr + smetanu a promíchat.
Pomalit na LOW ještě ½ - 1 hodinu.
Dle potřeby zahustit jíškou a dochutit octem.
Maso vložit do hrnce, osolit a zalít vodou. Pomalit na LOW 7 hodin (2,4l hrnec). Potom přidat kopr + sůl + cukr + smetanu a promíchat. Pomalit na LOW ještě ½ - 1 hodinu. Dle potřeby zahustit jíškou a dochutit octem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé