Hovězí na víně s kamutem
Potřebné ingredience
500 g hovězího masa, 1 lžíce mouky (klidně i celozrnné), 1 velká cibule, 5 stroužků česneku, 2 střední brambory, 3-4 mrkve, 80 g suchého kamutu (propláchnout), sůl, černý pepř, na podlití 100 ml červeného vína + 200 ml hovězího vývaru
Postup přípravy
- maso pokrájet na kostky a obalit v mouce
- brambory pokrájet na kostky
- mrkev pokrájet na silnější kolečka
- kamut propláchnout vodou
- cibuli pokrájet na kostky
- česnek pokrájet na plátky
Cibuli a česnek osmahnout na pánvi - není to nutné, ale určitě lepší, je-li na to čas.
Všechny suroviny nasypat do hrnce, podlít a promíchat.
Pomalit 7 hodin na LOW (3,5l hrnec).
Maso pokrájet na kostky a obalit v mouce, brambory pokrájet na kostky, mrkev pokrájet na silnější kolečka, kamut propláchnout vodou, cibuli pokrájet na kostky, česnek pokrájet na plátky.
Cibuli a česnek osmahnout na pánvi - není to nutné, ale určitě lepší, je-li na to čas. Všechny suroviny nasypat do hrnce, podlít a promíchat. Pomalit 7 hodin na LOW (3,5l hrnec).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé