Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Hovězí po mongolsku

0.0
Hovězí po mongolsku

Potřebné ingredience

500 g hovězí kýty, 3 lžíce kukuřičného škrobu, 2 lžíce olivového oleje, 3 lžíce sójové omáčky, 3 lžíce třtinového cukru, 4 stroužky česneku, 200 ml vody, 2 střední mrkve, zelená část lahůdkové cibulky na ozdobu

Postup přípravy

Nejprve připravit suroviny:
- maso nakrájet nejdříve na plátky a poté na dlouhé nudičky
- česnek prolisovat
- mrkev pokrájet na tenké nudličky
- cibulku pokrájet na tenká kolečka

K masu přidat škrob a obalit ho v něm.
Do hrnce dát olej + sójovou omáčku + cukr + česnek + vodu + mrkev a vše důkladně promíchat.
Nakonec přidat maso a promíchat.

Pomalit na LOW 4-5 hodin (3,5l hrnec).

Na talíři posypat cibulkou.
(Příloha: rýžové nudle.)

Suroviny.

K masu přidat škrob a obalit ho v něm.

Do hrnce dát olej + sójovou omáčku + cukr + česnek + vodu + mrkev a vše důkladně promíchat.

Nakonec přidat maso a promíchat.

Pomalit na LOW 4-5 hodin.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie