Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Pivní šleh s bramboráky

0.0
Pivní šleh s bramboráky

Potřebné ingredience

500 g vepřového masa (kýta, plec) * 2 cibule * 100 g anglické slaniny * 1 sklenice leča * 2 dcl světlého piva * hladká mouka * sladká paprika mletá * pepř * sůl * voda * olej * 4 lžíce kečupu (ostrý je lepší)

Postup přípravy

Osmažíme nadrobno krájenou anglickou, přidáme olej a cibuli nakrájenou na půlkolečka, osmažíme též. Přidáme na nudličky krájené maso, až je osmažené ze všech strany, přidáme 2 lžíce hladké mouky a ještě smažíme. Pak zalijeme lečem a pivem, posypeme 2 - 3 lžícemi sladké papriky, mícháme. Dusíme pomalu za občasného míchání cca 20 minut.

Podáváme zásadně s bramboráčky:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

danima3 8. 8. 2010, 11:42
(Y)už se mi to vaří a vypadá to skvěle |:o) |:o) |:o) jen místo bramboráčků budeme mít hranolky (jidlo)
marcela54 7. 8. 2010, 19:20
to bych si dala |:o) |:o) ,-) (Y) (Y)
misik0 3. 7. 2009, 13:04
Taky jsem dnes dělala k obědu a mohu jen a jen doporučit (Y) Je to opravdu vynikající. My sice měli s rýží ale i tak nám to moc chutnalo |:o)
Zrušený účet 19. 5. 2009, 9:32
Tak jsem včera vyzkoušela dávám 1 s *, výýýýborná záležitost, všem doporučuji. Já přidala ještě nakrájenou feferonku, dodalo to pikantnosti a bylo to vynikající. Všem doporučuji.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie