(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Pivní šleh s bramboráky
Potřebné ingredience
500 g vepřového masa (kýta, plec) * 2 cibule * 100 g anglické slaniny * 1 sklenice leča * 2 dcl světlého piva * hladká mouka * sladká paprika mletá * pepř * sůl * voda * olej * 4 lžíce kečupu (ostrý je lepší)
Postup přípravy
Osmažíme nadrobno krájenou anglickou, přidáme olej a cibuli nakrájenou na půlkolečka, osmažíme též. Přidáme na nudličky krájené maso, až je osmažené ze všech strany, přidáme 2 lžíce hladké mouky a ještě smažíme. Pak zalijeme lečem a pivem, posypeme 2 - 3 lžícemi sladké papriky, mícháme. Dusíme pomalu za občasného míchání cca 20 minut.
Podáváme zásadně s bramboráčky:-)
Podáváme zásadně s bramboráčky:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
manicka12
(upraveno)
1. 9. 2024, 17:23
Famózní
danima3
(upraveno)
8. 8. 2010, 11:42
už se mi to vaří a vypadá to skvěle jen místo bramboráčků budeme mít hranolky
marcela54
(upraveno)
7. 8. 2010, 19:20
to bych si dala
misik0
(upraveno)
3. 7. 2009, 13:04
Taky jsem dnes dělala k obědu a mohu jen a jen doporučit Je to opravdu vynikající. My sice měli s rýží ale i tak nám to moc chutnalo
Zrušený účet
(upraveno)
19. 5. 2009, 9:32
Tak jsem včera vyzkoušela dávám 1 s *, výýýýborná záležitost, všem doporučuji. Já přidala ještě nakrájenou feferonku, dodalo to pikantnosti a bylo to vynikající. Všem doporučuji.