Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Šumavský bramborový nákyp

0.0
Šumavský bramborový nákyp

Potřebné ingredience

500 g kysaného zelí, 300 ml kysané smetany, sůl, máslo, brambory, mléko, pepř, sladká mletá paprika, majoránka, cibule, olej, uzené maso, 125 ml bílého vína

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a uvaříme ve slané vodě. Scedíme, řpidáme lžíci másla a trochu mléka a uděláme kaši. Uzené maso opečeme na cibulce, přidáme papriku, majoránku a pepř a zalejeme vínem, necháme 10 minut vydusit. Do vymazaného a vysypaného pekáče dáme vrstvu brambor, masovou směs, brambory a na ně kysané zelí vymačkané a zalijeme smetanou. Pečeme.
Smazat recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie