GULÁŠ S BRAMBORÁČKY

Potřebné ingredience
PRO 4 JEDLÍKY :1 KG PLECKA,7 CIBULÍ, 2 a půl lžíce KOŘENÍ DO GULÁŠŮ ZN.MIKADO(ale lepší je zn.AVOKADO) 1 lžíce SLADKÉ PAPRIKY, půl lžičky CHILLI,KOSTKA MASOXU,6 STROUŽKŮ ČESNEKU, VEPŘ.SÁDLO,PERŘ,SŮL(ale jen trošku,koření je dost slané),1 HRNEK VODY,KOUSEK STARŠÍHO CHLEBA NA ZAHUŠTĚNÍ A BRAMBORÁČKY. NA OZDOBU CIBULI A TROŠKU KŘENU A NESMÍ CHYBĚT PIVO !!!!!!
Postup přípravy

NA ROZEHŘÁTÉ SÁDLO DÁME NADROBNO NAKRÁJENOU CUBULI

CIBULI SMAŽÍME DO TMAVŠÍ BARVY

NA KOSTKY NAKRÁJENÉ PLECKO

KDYŽ MÁME CIBULI PĚKNĚ TAK AKORÁT DO HNĚDA,PŘIDÁME MASO A TAK 10 MIN.MÍCHÁME NEŽ SE VYSMAŽÍ VODA Z MASA,OSOLÍME-TROŠKU !!!

PŘÍSADY

TOTO KOŘENÍ POUŽÍVÁM KDYŽ NEMŮŽU SEHNAT ZN.AVOKADO-JE CHUTNĚJŠÍ A NEJLEPŠÍ

ASI PO 10 MIN.PŘIDÁM OSTATNÍ SUROVINY

PŘIDANÉ SUROVINY PROMÍCHÁM A VAŘÍM PŘIKLOPENÉ POKLIČKOU

A HNED ZALEJI HRNKEM VODY,VÍCE VODY NEDÁVÁM A VAŘIM NA MÍRNÉM STUPNI

MEZI TÍM SI NASTROUHÁM STARŠÍ CHLEBA NA ZAHUŠTĚNÍ.POUŽILA JSEM JEN POLOVINU.ZAHUSTIT KDYŽ JE MASO MĚKKÉ A CHVÍLI POVAŘIT

PO ZAHUŠTĚNÍ: DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu



























