Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Guláš z trouby

0.0
Guláš z trouby

Potřebné ingredience

1 kg vepřové plece; 2 kostky masoxu; 1 litr vody, 3 lžičky gulášového koření; 3 lžičky mleté sladké papriky; 1 lžíce mletého kmínu, 2 lžíce solamylu, 4 ks cibule

Postup přípravy

Vepřovou plec očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Maso s cibulí promícháme a napěchujeme do zapékací mísy.

V části horké vody rozpustíme masoxy, rozmícháme koření, včetně solamylu a dolijeme studenou vodou do 1 litru. Připravenou zálivkou zalijeme maso s cibulí, zaklopíme, a pečeme v předehřáté troubě na 220°C hodinu a půl. Během pečení neodklápíme, nemícháme. Guláš krásně voní a ještě lépe chutná.

příprava masa

Maso s cibulí před zalitím

zalito

a už jen upéct

dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lidare 2. 8. 2020, 12:29
:-) (pl)
Nela22 20. 2. 2009, 21:36
(Y) (Y) (Y) (flower) (clamp) (clamp)
Nela22 20. 2. 2009, 21:35
Dnes jsme měli k obědu. Moooooc dobrý a skoro bez práce. Děkuji za skvělý recept.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie