(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Guláš z trouby

Potřebné ingredience
1 kg vepřové plece; 2 kostky masoxu; 1 litr vody, 3 lžičky gulášového koření; 3 lžičky mleté sladké papriky; 1 lžíce mletého kmínu, 2 lžíce solamylu, 4 ks cibule
Postup přípravy
Vepřovou plec očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Maso s cibulí promícháme a napěchujeme do zapékací mísy.
V části horké vody rozpustíme masoxy, rozmícháme koření, včetně solamylu a dolijeme studenou vodou do 1 litru. Připravenou zálivkou zalijeme maso s cibulí, zaklopíme, a pečeme v předehřáté troubě na 220°C hodinu a půl. Během pečení neodklápíme, nemícháme. Guláš krásně voní a ještě lépe chutná.
V části horké vody rozpustíme masoxy, rozmícháme koření, včetně solamylu a dolijeme studenou vodou do 1 litru. Připravenou zálivkou zalijeme maso s cibulí, zaklopíme, a pečeme v předehřáté troubě na 220°C hodinu a půl. Během pečení neodklápíme, nemícháme. Guláš krásně voní a ještě lépe chutná.

příprava masa

Maso s cibulí před zalitím

zalito

a už jen upéct

dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

lidare
(upraveno)
2. 8. 2020, 12:29


nahlásit

Nela22
(upraveno)
20. 2. 2009, 21:36






nahlásit

Nela22
(upraveno)
20. 2. 2009, 21:35
Dnes jsme měli k obědu. Moooooc dobrý a skoro bez práce. Děkuji za skvělý recept.
nahlásit