Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Guláš

0.0
Guláš

Potřebné ingredience

1kg masa (plecko z Alberta za 80 Kč, ale výsek bez chemie a vody), cibule co maso objemem, drcený kmín 1 lžička, paprika 2 lžičky, protlak 100-150g, masox 1ks, česnek, majoránka, solamil 4 lžičky

Postup přípravy

Maso opékat (nemusí se míchat:5-10minut nechat ležet, pak otočit),pak vyndat, dát cibuli a restovat, +drcený kmín +sůl +protlak, +maso, restovat, +paprika, +půllitr vody a probublávat, až se voda vyvaří, odškrabávat ode dna +voda a pod pokličkou vařit. Celkový objem hotového 2,5 litru.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie