Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Troubový guláš

0.0
Troubový guláš

Potřebné ingredience

1/2 kg vepřového masa, 4 cibule, 1 plechovka ananasu, 1 plechovka hrášku, 1 malá sklenice červené papriky, 1 plechovka nebo sklenice žampionů, 1 malý ostrý kečup, 1 malý sladký kečup, 2 šlehačky, chilli, kari, sůl, pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme na kolečka - nasypeme do kastrolu, přidáme ananas, papriku, hrášek, žampiony - okořeníme a zamícháme. Kečupy a šlehačky smícháme a zalijeme směs v kastrolu.
Dáme do předehřáté trouby a pečeme zakryté 1 hod. na 250 stupňů (občas samozřejmě zamícháme) - po hodině odkryjeme, ochutnáme a ještě chvilku dopékáme odkryté. Šplíchá to z odkrytého kastrolu ven - mívám to zakryté drátěnou poklicí. Pozor na umělohmotná ucha na hrnci a nebo na úchytce!!! Už se mi podařilo na drátěné poklici "rozpéci" umělohmotnou úchytku.
Sice vás možná zarazí ten ananas... ale můžu vám potvrdit, že je to vážně moooc velká dobrota.

před vložením do trouby

po dopečení

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie