Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 25 návštěvníků)

Troubový gulášek

0.0
Troubový gulášek

Potřebné ingredience

1kg vepřové plece,3 velké cibule,5 str,česneku,2 lžičky gulášového koření,2 lžičky sladké papriky,3 lžíce solamylu,2 kostky masoxu,1 středně velký rajčatový protlak,sůl ,1 zelená paprika a asi 3/4 l vody

Postup přípravy

Troubu si předehřejeme na 250°C.Do pekáče vložíme nakrájenou cibuli,najemno nasek.česnek,maso nakrájené na kostky,zasypeme kořením,na to rozdrobíme masox a osolíme,přidáme protlak,zalijeme vodou a navrch dáme nakrájenou papriku,přikryjeme a alobalem a pečeme asi 1 hodinu-vyzkusíme zda je maso měkké-a dopečeme do měkka.Podáváme s kolínky,knedlíkem nebo jen s chlebem.

připraveno k pečení

upečený guláš

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

daskas1 18. 5. 2012, 11:50
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)také často peču (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie