(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Pastevecký guláš

Potřebné ingredience
750 g vepřové plece 250 g zampiony 200 g cibule 200 g slaniny 150 g klobásy 1,5 dcl vývaru pepř, sůl
Postup přípravy
Na kousky nakrájené maso zaprášené moukou dusíme na cibulce, zvlášt udusíme žampiony, které přidáme k masu, osolímeme, opepříme, podlijeme vývarem a necháme vařit.
Těsně před dohotovením přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a povaříme.
Těsně před dohotovením přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a povaříme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Pavla s
(upraveno)
4. 5. 2009, 20:09
http://recepty.centrum.cz/recepty/masita-jidla-a-ryby/veprove-maso/static/recepty/pastevecky-gulas/ někdy vyzkouším
v jiném receptu přidávají i papriku

nahlásit

Jitka z Brna
(upraveno)
4. 5. 2009, 18:51
Irčo a paprika tam žádná nepatří?

nahlásit

Swinga
(upraveno)
4. 5. 2009, 19:42
@Jitka z Brna
já to dělala bez papriky není uvedena tak jsem ji nedávala ale klidně můžete určitě to tomu neuškodí

nahlásit

Jitka z Brna
(upraveno)
4. 5. 2009, 19:53
@Swinga
ale pak se by to spíš mělo jmenovat vepřové kostky na houbách ...
.

nahlásit

Swinga
(upraveno)
4. 5. 2009, 20:14
@Jitka z Brna
no to spíš,nevím poslala mi to kamarádka vyskoušela jsem to a byloto dobré

nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
4. 5. 2009, 18:48
to vypadá na dobrou baštu



nahlásit