Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Pastevecký guláš

0.0
Pastevecký guláš

Potřebné ingredience

750 g vepřové plece 250 g zampiony 200 g cibule 200 g slaniny 150 g klobásy 1,5 dcl vývaru pepř, sůl

Postup přípravy

Na kousky nakrájené maso zaprášené moukou dusíme na cibulce, zvlášt udusíme žampiony, které přidáme k masu, osolímeme, opepříme, podlijeme vývarem a necháme vařit.

Těsně před dohotovením přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a povaříme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Pavla s 4. 5. 2009, 20:09
Jitka z Brna 4. 5. 2009, 18:51
Irčo a paprika tam žádná nepatří? *-)
Swinga 4. 5. 2009, 19:42
@Jitka z Brna já to dělala bez papriky není uvedena tak jsem ji nedávala ale klidně můžete určitě to tomu neuškodí :-)
Jitka z Brna 4. 5. 2009, 19:53
@Swinga ale pak se by to spíš mělo jmenovat vepřové kostky na houbách ... ;-).
Swinga 4. 5. 2009, 20:14
@Jitka z Brna no to spíš,nevím poslala mi to kamarádka vyskoušela jsem to a byloto dobré :-)
Ilonáček 4. 5. 2009, 18:48
to vypadá na dobrou baštu (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie