Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Segedínský guláš

0.0
Segedínský guláš

Potřebné ingredience

500 g vepřové maso, sůl, 700 g kysané zelí, 50 g sádlo, 30 g hladká mouka, 1 mletá sladká paprika, 1 ks větší cibule, 2 dl kysaná smetana

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

Recept je opsán z webu recepty-vareni, kde byl trochu kritizován, za to že do něj nepatří smetana. Nevím. Já ji tam dala.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie