Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Segedínský guláš

0.0
Segedínský guláš

Potřebné ingredience

vepřové maso,ml.sladká paprika,kmín, kys.zelí, bobkový list,zakysaná smetana,pikantní klobáska,sul,pepř,masox,cibule.

Postup přípravy

vepřové maso na kostky,cibuli na jemno,prvně osmažíme cibuli,opečeme klobásku s masem a dlouho opekáme až pustí štávu klobásku vyndáme maso zasipeme paprikou,osolíme,opepříme a přidáme masox zalijeme vodou a necháme dusit do měkka, ve druhém kastrolku uvaříme zelí osmažíme cibulku pak dáme zelí,kmín,bobkový list osolíme a vaříme.
Když máme měkké maso přídáme k němu zelí a klobásku,dochutíme a nakonec smetanu,nejlé pe je nechat přez noc odležet aby to chytlo chut klobásky je moc dobrý

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Sindy1 13. 11. 2016, 11:12
Díky za recept (jidlo) Kamča G. (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie