Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Lehký segedínský guláš

0.0
Lehký segedínský guláš

Potřebné ingredience

500 g kysaného zelí, 2 velké cibule, 4 stroužky česneku, 400 g vepřového (plecko), lžička drceného kmínu, lžička pálivé papriky, lžička sladké papriky, 1 zakysaná smetana, lžíce hladké mouky, sůl, pepř, sádlo nebo olej

Postup přípravy

Osmahnout cibuli, pak přidat osolené a opepřené maso - nechat ho zatáhnout. Potom zasypat paprikou, promíchat a zalít vařící vodou. Asi 3/4hod - hodinu dusit. Pak přidat zelí, česnek, kmín a dělat ještě asi půl hoďky. V kys. smetaně rozmíchat mouku, zahustit guláš a chvilku povařit.

Inspirace od mé kamarádky :) mňamka!!

po uvaření :)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chucky 1111 25. 3. 2012, 9:18
Vyzkoušen podle vás a výborný gulášek :-)
jilly 18. 8. 2011, 17:35
inak ani nerobim (Y)
Vera N 13. 8. 2011, 22:51
(Y) (clamp)
kopretinaleni 13. 8. 2011, 21:04
jé takhle světlý sekec jsem ještě nikdy neviděla :o)
bubík4 18. 8. 2011, 21:14
@kopretinaleni To já taky ne.... :-o
žingi 18. 8. 2011, 17:38
@kopretinaleni taky tu hledím na tu barvu,ale jinak bych si dala (Y)
vadame 19. 8. 2011, 17:42
@žingi No on by mel byt asi tmavsi vice paprikovy, ale my to moc nemusime, tak tolik nedavam :)
žingi 19. 8. 2011, 17:53
@vadame je na každém,jak to má rád (Y) (Y) (Y) (kocka)
vadame 13. 8. 2011, 22:41
@kopretinaleni jo a opravdu skvěle chutná a navíc se to vaří skoro samo (Y) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie