(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Lehký segedínský guláš
Potřebné ingredience
500 g kysaného zelí, 2 velké cibule, 4 stroužky česneku, 400 g vepřového (plecko), lžička drceného kmínu, lžička pálivé papriky, lžička sladké papriky, 1 zakysaná smetana, lžíce hladké mouky, sůl, pepř, sádlo nebo olej
Postup přípravy
Osmahnout cibuli, pak přidat osolené a opepřené maso - nechat ho zatáhnout. Potom zasypat paprikou, promíchat a zalít vařící vodou. Asi 3/4hod - hodinu dusit. Pak přidat zelí, česnek, kmín a dělat ještě asi půl hoďky. V kys. smetaně rozmíchat mouku, zahustit guláš a chvilku povařit.
Inspirace od mé kamarádky :) mňamka!!
Inspirace od mé kamarádky :) mňamka!!
po uvaření :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
chucky 1111
(upraveno)
25. 3. 2012, 9:18
Vyzkoušen podle vás a výborný gulášek
jilly
(upraveno)
18. 8. 2011, 17:35
inak ani nerobim
Vera N
(upraveno)
13. 8. 2011, 22:51
kopretinaleni
(upraveno)
13. 8. 2011, 21:04
jé takhle světlý sekec jsem ještě nikdy neviděla :o)
bubík4
(upraveno)
18. 8. 2011, 21:14
@kopretinaleni
To já taky ne....
žingi
(upraveno)
18. 8. 2011, 17:38
@kopretinaleni
taky tu hledím na tu barvu,ale jinak bych si dala
vadame
(upraveno)
19. 8. 2011, 17:42
@žingi
No on by mel byt asi tmavsi vice paprikovy, ale my to moc nemusime, tak tolik nedavam
žingi
(upraveno)
19. 8. 2011, 17:53
@vadame
je na každém,jak to má rád
vadame
(upraveno)
13. 8. 2011, 22:41
@kopretinaleni
jo a opravdu skvěle chutná a navíc se to vaří skoro samo