Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Segedinsky gulas

0.0
Segedinsky gulas

Potřebné ingredience

750g plecka,2 velke cibule,kmin,gulasove koreni ,mleta sladka paprika,1 kosticka masoxu,kysany zeli,slehacka

Postup přípravy

Cibuli nakrajime na jemno a osmazime do zlatova na sadle,kdyz je cibulka osmazena pridame na kosticky nakrajene maso a nechame znovu osmahnout,az maso pusti stavu zalijeme vodou.Pridame kmin,gulasove koreni ,sul,papriku a dusime.Kdyz je maso skoro mekke pridame masox a kysany zeli.Asi za pul hodiny gulas zahustime a pridame sladkou slehacku.Gulas podavame s kynutym knedlikem.Preji dobrou chut

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie