Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Segedínský guláš

0.0
Segedínský guláš

Potřebné ingredience

Krkovička (plecko), cibule, sádlo, mletá paprika, kysané zelí, česnek, mléko

Postup přípravy

Cibuli a sádlo necháme jemně zpěnit, aby zůstalo světlé. Zamícháme mletou papriku, nesmažíme ji. A ihned maso nakrájené na malé kousky, posolíme, pokmínujeme -> osmahneme. Podlijeme horkou vodou a dusíme.
Ze sádla a mouky uděláme jíšku a spolu s kysaným zelím přidáme k poloměkkému masu.
Často mícháme a dusíme do měkka.
Před koncem můžeme přidat prolisovaný česnek a mléko.
Podáváme s kynuým knedlíkem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie