TROUBOVÝ GULÁŠ
Potřebné ingredience
1 až 1,5 kg masa (hovězí nebo vepřové) nakrájet na kostky
3 až 4 velké cibule nakrájet na drobno
5 stroužků česneku nasekat
2 lžičky gulášového koření
3 lžičky sladké papriky
1 lžička pálivé papriky
3 polévkové lžíce solamylu
2 kostky masoxu
1 rajčatový protlak
sůl podle chuti
0,75 až 1 litr vody
Podle chuti můžeme přidat čerstvou papriku,kozí rohy nebo feferony – ale nemusíme
Postup přípravy
Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Laurasuper
(upraveno)
21. 3. 2010, 13:01
Já ho také dělám v troubě. V Ultra plus od Tupperware - pustí to hodně šťávy. Suroviny si ještě minimálně den dopředu naložím, aby bylo maso pěkně měkké.
nahlásit

innael
(upraveno)
21. 3. 2010, 12:58




nahlásit