Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

TROUBOVÝ GULÁŠ

0.0
TROUBOVÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

1 až 1,5 kg masa (hovězí nebo vepřové) nakrájet na kostky
3 až 4 velké cibule nakrájet na drobno
5 stroužků česneku nasekat
2 lžičky gulášového koření
3 lžičky sladké papriky
1 lžička pálivé papriky
3 polévkové lžíce solamylu
2 kostky masoxu
1 rajčatový protlak
sůl podle chuti
0,75 až 1 litr vody
Podle chuti můžeme přidat čerstvou papriku,kozí rohy nebo feferony – ale nemusíme

Postup přípravy

Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Laurasuper 21. 3. 2010, 13:01
Já ho také dělám v troubě. V Ultra plus od Tupperware - pustí to hodně šťávy. Suroviny si ještě minimálně den dopředu naložím, aby bylo maso pěkně měkké.
innael 21. 3. 2010, 12:58
(Y) (Y) (Y) Tak tohle je bomba. Nikdy jsem neslyšela o takhle vařeném guláši, tak jsem to zkusila trochu s obavami, ale je to super, jednoduché, výborné. Gulášek měl úspěch. Díky za recept (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie