(recept
si oblíbilo 270 návštěvníků)
Pudinková buchta z listového těsta
Potřebné ingredience
1 x listové těsto, 1litr vanilkového/jahodového/pudingu nebo jaký vám chutná, 1x sáček piškotů, 1xkompot broskví /meruněk/ nebo co Vám chutná, 2 x tvaroh nízkotučný, dva žloutky.
Postup přípravy
Vymažeme plech a vysypeme polohrubou moukou,nebo dáme pečící papír.
Listové těsto rozdělíme na dva díly,první vyválíme a plát položíme na plech,pokladame těsně vedle sebe piškoty,na piškoty dáme kompot ,poté tvaroh smíchaný s cukrem/tvaroh může být,ale nemusí/dle chuti/ a zalijeme pudinkem s jednoho litru mléka.Vyválíme druhý plát z listového těsta a položíme na plech,potřeme žloutkém.Pečeme do zlatova,tak 25-35 minut.Po vychladnutí dát ztuhnout do lednici,klidně přes noc.
BUCHTA KTERÁ MÁ VELKÝ USPĚCH.HODNĚ DOBRÝCH STRÁVNÍKŮ PŘEJI!!!!!!
POKUD MŮŽU PORADIT,NEJLEPŠÍ JE S VANILKOVÝM PUDINKEM!!!JA UDĚLALA JAHODOVÝ,PROTOŽE JSEM DOMA JINÝ NEMĚLA.
Listové těsto rozdělíme na dva díly,první vyválíme a plát položíme na plech,pokladame těsně vedle sebe piškoty,na piškoty dáme kompot ,poté tvaroh smíchaný s cukrem/tvaroh může být,ale nemusí/dle chuti/ a zalijeme pudinkem s jednoho litru mléka.Vyválíme druhý plát z listového těsta a položíme na plech,potřeme žloutkém.Pečeme do zlatova,tak 25-35 minut.Po vychladnutí dát ztuhnout do lednici,klidně přes noc.
BUCHTA KTERÁ MÁ VELKÝ USPĚCH.HODNĚ DOBRÝCH STRÁVNÍKŮ PŘEJI!!!!!!
POKUD MŮŽU PORADIT,NEJLEPŠÍ JE S VANILKOVÝM PUDINKEM!!!JA UDĚLALA JAHODOVÝ,PROTOŽE JSEM DOMA JINÝ NEMĚLA.
Pudinková buchta
pudinková buchta
Pudinková buchta
Pudinková buchta
Pudinková buchta
Pudinková buchta
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lokoska
(upraveno)
9. 7. 2011, 11:37
Ta vypadá úúúžasně, hned jdu vyndat z mrazáku listový těsto
papaaja
(upraveno)
3. 8. 2010, 13:39
uloženo.. jen kdyby se někomu chtělo mi ji udělat..
nina
(upraveno)
22. 6. 2010, 22:04
To je prostě BOMBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ,už jsem jí dělala 3* a vždy byla hned snědená .JE TO LAHODA.
Jarčaa
(upraveno)
28. 5. 2010, 20:10
Tak jsme také pekli a musíme moooc pochválit. Je to veliká dobrota... Ukládáme do oblíbených receptů...
kačikus
(upraveno)
27. 5. 2010, 13:40
Já se musím také přidat ke spokojeným dnes jsem buchtu dělala již podruhé a opravdu dobrůůtka veliká jen teda jsem dnes zkusila jen piškoty,jablíčka a van.pudink a super mňamka
Alik9
(upraveno)
19. 5. 2010, 18:58
TAK BUCHTIČKA SE U NÁS UCHYTILA UŽ JI DĚLÁM NA VYŽÁDÁNÍ PODRUHÉ DĚKUJEME ZA RECEPT MÁ VÉÉÉÉÉLIKÝ ÚSPĚCH ZDRAVÍ ALI + KLUCI .
mollii
(upraveno)
30. 4. 2010, 20:18
r.luna
(upraveno)
21. 4. 2010, 15:17
uf, už je v troubě už se těším, až ochutnám. Jak znám moje kobylky, tak nestihne ani vystydnout.
VěrkaK.
(upraveno)
14. 3. 2010, 18:00
Může být ovoce zmrzlé nebo tam pak bude moc šťávy , až se to bude péci? I když by se mohla šťáva vcucnout do těch piškotů. Nemáš s tím zkušenost? Věra
jasule
(upraveno)
14. 3. 2010, 20:11
@VěrkaK.
Tak to netuším,zmrzlé jsem tam ještě nedávala.
mimicek
(upraveno)
14. 3. 2010, 17:38
už se chladí,ale neodolala jsem a teplou ochutnala a je výborná
nedory
(upraveno)
12. 3. 2010, 20:56
Hani,vypadá parádně,jen se optám, do litru mléka zaváříte pouze dva pudinky? K.
jasule
(upraveno)
13. 3. 2010, 15:30
@nedory
Ano,na litr mleka dva pudinky.
mondas
(upraveno)
12. 3. 2010, 18:03
SUPR SUPR SUPR
Kamek
(upraveno)
7. 3. 2010, 12:18
Vynikajícíííííí jen se po ní zaprášilo
tonky
(upraveno)
6. 3. 2010, 12:25
Dneska jsem upekla a musím říct, že je opravdu vynikající , ani jsme nestihli vychladit a pustili se do ní , je opravdu rychlá a výborná . Díky moc za recept Zdraví Petra
Holy50
(upraveno)
28. 2. 2010, 11:38
tuto buchtičku taky děláme,je super, u nás nejoblíbenější s nastrouhanými jablky a vanil.pudink.....všem moc doporučujeme
Alena 2711
(upraveno)
27. 2. 2010, 22:49
ten postup -pořád pudinková buchta - to není postup - myslím foto -já bych t o chtěla prosím u fotopostupu polopaticky . děkujuuu
jasule
(upraveno)
28. 2. 2010, 10:08
@Alena 2711
Postup je napsany v postupu pripravy.Polopaticky to je.
teoder36
(upraveno)
24. 2. 2010, 11:43
Paráááda,vyzkoušíme ještě dnes
Rachel-ka
(upraveno)
24. 2. 2010, 9:53
sakrajak má pak člověk držet dietu a něco zhubnout tak už si to píšu a dneska udělám
bahmila
(upraveno)
24. 2. 2010, 9:36
Tak tato buchta se v naší rodině peče snad patnáct let, je levná a výýýýýýbornááááá
majda123
(upraveno)
22. 2. 2010, 10:45
O víkendu sem vyzkoušela a je úžasná.....