Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 212 návštěvníků)

ČÍNA DO TROUBY

0.0
ČÍNA DO TROUBY

Potřebné ingredience

***3/4 kg vepřového masa nakrájet na kostky, 2. vejce, 4. lžíce oleje, 3. lžíce solamylu, 1. lžíce sladké papriky, 1/2lžičky pepře, 1. lžička soli, 4 menší cibule nakrájená na půlkolečka, 1. lžička kari koření, 1. lžíce magi , 1, lžíce worcestru.

Postup přípravy

***Všechno se smíchá a nechá se alespoň 3 hodiny v lednici uležet. Pak dám do pekáčku, do kterého jsem dala trochu oleje a rozpálila v troubě ,a pěču pozvolna (150-200 °C) asi 1/2 hodiny.Mám jí ráda i studenou. Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Raguella 11. 5. 2019, 23:15
Dobrý večer,určitě někdy moc ráda vyzkouším :-),děkuji za receptík. (hello) (L) (jidlo)
lidare 7. 5. 2019, 9:07
(Y) :-)
SIPKOVAROSE 25. 1. 2017, 13:03
Výborné včera jsem dělala na večeři a jen se po ní zaprášilo,moc děkuji za super receptík (Y)
fidinka 23. 4. 2017, 19:22
@SIPKOVAROSE To mám radost , že vám tento receptík chutná.. (Y) :-$
novackova 30. 4. 2015, 6:04
(Y) (Y) (Y) (F)
Paluna 29. 4. 2015, 22:56
(Y)
cemerice 29. 4. 2015, 18:52
Dobrý den. Prosím, peče se to odkryté? Děkuji
Jitaku 18. 4. 2015, 10:09
Určitě vyzkouším, děkuji (F)
mumlina 13. 4. 2015, 10:11
to vypadá Luxusně, to vyzkouším
74Martina 6. 4. 2015, 13:43
Výborné!!!! (Y)Nezbylo vůbec nic.
fidinka 7. 4. 2015, 20:26
@74Martina paráda (L)
tulipanka 5. 1. 2014, 9:27
(Y) (Y) (Y)
laskonka333 29. 12. 2013, 8:38
(Y)
pavlusa17 28. 12. 2013, 22:03
Mělo to jedinou chybičku... Udělala jsem toho málo... Bylo to mooooc vyyybornyyy.. (Y)
P.A.V.L.A 12. 11. 2012, 17:55
(Y) (Y) (Y) Díky.
uty.l 12. 11. 2012, 15:13
(Y) (Y)dobrota (clamp) (clamp) (clamp)
ceetyy 9. 3. 2011, 12:25
Dík Zdeni za receptík (F) (F) (F), moc nám chutnalo a já oceňuji tan nápad (clamp) (clamp) (clamp)
Zdenik 19. 3. 2010, 19:52
Zdeni děkuji Vám za radu. :-) :-)Zítra vyzkokouším . (F) (F) (F)
Zdenik 19. 3. 2010, 14:07
Dobrý den přeji ,chtěla bych se prosím zeptat jaké vepřové maso na tu čínu používáte.Děkuji moc. (hello) (hello) (hello)
fidinka 19. 3. 2010, 17:07
@Zdenik Dobrý den Zdeni,já používám kýtu,ale taky dělávám čínu z kuřete (celé kuře vykostím a nakrájím na kousky) a je to taky moc dobré (zajic) (F) (F) (F)
Hana1407 19. 3. 2010, 13:10
Zdeni - dnes jsem dělala k obědu a je to opravdová mňamka, hlavně to není tučné,což my - věční dietáři oceňujeme (Y) (Y) Dělala jsem z krůtího masa a nemá to chybu. Všem mohu jen doporučit (clamp) (clamp) (clamp)
fidinka 19. 3. 2010, 17:03
@Hana1407 moc děkuju,to mě těší (F) (F) (F)
NIRI 14. 3. 2010, 13:12
Tak nam to moc chutnalo už vim že budu dělat!!!!!!!!!!! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
fidinka 16. 3. 2010, 19:16
@NIRI To jsem ráda,že chutná :-) :-) :-) (F)
Dananda 13. 3. 2010, 19:35
Tento recept jsem si oblíbila (Y) Dělám ho v remosce a dnes jsem zkusila dát místo masa kuřecí játra. Jak jinak, bylo to opět moc dobré (Y) (Y) (Y)
fidinka 16. 3. 2010, 19:15
@Dananda to je dobrý nápad ,játra mám taky moc ráda (zajic) (zajic) (hello) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie