Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

RAŽNIČÍ Z TROUBY

0.0
RAŽNIČÍ Z TROUBY

Potřebné ingredience

600 g vepřové pleci
nakrájené na kostky
anglická slanina
klobása nakrájená na kolečka
cibule, červená i zelená paprika
žampiony nakrájené na kousky
sůl, pepř, koření Gyros

Postup přípravy

Všechny suroviny, nakrájené na menší kousky smícháme ve velké míse, osolíme, opepříme a posypeme kořením na Gyros. Směs nasypeme v jedné, rovnoměrné vrstvě na plech, podlijeme šálkem vody a upečeme do růžova.
Příprava je jednoduchá, pohodlná a rychlá - výborně se hodí, když čekáte více strávníků. Vepřové maso můžete samozřejmě podle potřeby nahradit masem krůtím či kuřecím a přidat můžete i jiné dobrůtky, které běžné dáváte do ražničí.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

enestejša 16. 10. 2009, 13:26
Děláme ho taky a je to eňo něňo. Manžel naloží maso den dopředu a peče špízy 4 hodiny na 150°C pod alobalem. Ke konci ho samozřejmě sundá. Je to jeho specialita. Návštěvy si toto jídlo nemohou vynachválit. Pro nás někdy přidáme i mezi maso a ostatní přísady brambory, krásně nasají všechny okolní chuťe. Už se mi sbíhají sliny. Dobrou chuť. Marcela.
Evelyn123 16. 10. 2009, 9:18
Kamilko, už jsem jednou dělala a je to fakt dobrůtka. Hlavně ideální pro hosty. K tomu hranolky taky z trouby a je to skoro bez práce. (Y) (hello) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie