Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Vrabci v protlaku

0.0
Vrabci v protlaku

Potřebné ingredience

vepřové plecko: 500 g ,kmín: špetka ,sůl: špetka ,pepř: špetka ,olej na smažení: 20 ml ,cukr krupice: 1 lžička, protlak rajčatový: 1, česnek: 1 stroužek

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky. Osolíme‚ opepříme‚ přidáme kmín a maso chvíli restujeme na rozpáleném oleji na pánvi.
Krok 2:
Potom je přendáme do pekáče a podlijeme. Pečeme v troubě při 180 °C. Když je poloměkké, přidáme rozetřený česnek a rajčatový protlak. Osladíme. Podlijeme vodou.
Krok 3: Hotové maso vyjmeme, šťávu zaprášíme hladkou moukou a krátce provaříme. Maso vrátíme zpět do pekáče. Podáváme s bramborovými knedlíky a se zelím.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kopretinaleni 16. 5. 2011, 16:00
dnes jsme doma vyzkoušeli a receptík je opravdu dobrůtka. Trošičku jsme si to vylepšili pár lžícema obyčejné hořčice, než jsme dali do trouby a cukr jsem nepřidávala vůbec :o) (Y)
marcelau 12. 5. 2011, 21:06
krásný talířek, mlask

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie